Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 es fel eve vagyok egyutt a baratommal, nagyon szeret es en is ot, de miutan megismerkedtunk megcsalt es ezert meg mindig nem tudok megbizni benne. Miert nem bizunk meg egymasban? Mit kell tenni? Felejtsem el es o is engem? Nem egymasnak vagyunk te
Megbocsáthatsz neki, de a bizalomnak annyi..."ennyhítő" körülmény, hogy még az elején jártatok, nem tudhatta mi lesz ebből a kapcsolatból...Utazz el egymagad egy hétvégre valahova és jól gondold át a dolgokat...és a végén dönts...rajtad áll..
(Én is megcsaltam még ifú koromban a páromat, kb a 2. héten. Erről nem tudott, ez biztos. 1 év után szakított velem, mert megcsalt egy másik csajjal...ez a karma)
(Barátnőm pasija nem is vele akart összejönni még az elején, hanem a másik barátnőmmel..Elkezdtek járni, de még ezután is bepróbálkozott a másik lánynál, sőt velem is....én inkább kiszáltam ebből a barátságból, sajnos a lány nem tudta miért....Majd hallottam, hogy bevalotta a lányak, hogy megcsalta valakivel...Ő persze megbocsátott....és jól tette..már 8 éve együtt vannak és most várják az első babát...a srác megváltozott....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!