Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer megtette többször is megfogja a barátnőm?
Tehát az a volt barátjával 9 évig volt együtt a barátja börtönbe került nem tudom , hogy elötte vagy utánna de egyszer megcsalta a barátja őt és ő ezért 5 ször megcsalta..okés , hogy megcsalta de ennyiszer? szerintem csak élvezetből csinálta már.
Mindegy aztán szakítottak utána rám akadt 4 hónapig úgymond udvarolt nekem és utána mondtam ,hogy jó akkor lehet valami több elötte csak szexeltünk néha. Most , hogy együtt is vagyunk féltem, szeretem ő is engem mert tényleg nagyon sokat szenvedt értem. De valamiért attól félek, hogy aki egyszer megtette az többször is megfogja ez a megcsalás részére gondolok és ő nem is 1 szer hanem 5 ször csinálta...nem voltak igaz, hogy egy horror volt a párja mellett az élete de akkor sem tudok benne megbízni:S hiába keres hiába hiányzok neki bármit csinál...
ez miatt mert folyton ezen kattogok.
én 19 ő meg 25 éves. Már gondoltam arra is, hogy megcsalom én csak, hogy ha majd arra kerül a sor hogy ő is megfog ami nem biztos de ugye ...na értitek?
Az a baj, hogy TE kedves Kérdező érzelmileg leragadtál a gyermek korban. Képtelen vagy felelősséget vállalni saját cselekedeteidért. Valahol megrekedtél és nem lépsz tovább, nem nősz fel.
Szerintem ha ekkora gondot jelent a bizalom, ami egy párkapcsolat alapköve, akkor hagyd futni az illetőt. Az előre megcsalás pedig olyan cselekedet amitől a saját becsületedet tiportad a sárba a semmiért. Ezért soha senkit nem tüntettek ki és nem veregettek hátba. Téged sem fognak. Ellenben elítélnek és kiröhögnek, hogy ekkora marha hogy lehetett valaki.
Kinél hogy. Az én Xem az soha nem fog megváltozni, ő mindig mindenkit meg fog csalni, egész egyszerűen egy... Ő emberileg is egy nulla.
Nem szentírás h. megcsal, én magam akkor tekintettem félre, amikor már olyan üres volt a kapcsolatom h. az már majdnem vákumot képzett :)
Ne a folyamatos félelemmel foglalkozz, az nem segített még sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!