Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha apukád/anyukád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha apukád/anyukád félrelépne? Vagy már megtette?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 6. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ezzel megbántotta aput/anyut, ha görény módon tette, mondjuk évekig hazudott, akkor utálnám, szerintem látni sem tudnám többet.

De mondom, függ nagyban attól a hozzáállásom, hogy a sértett fél mennyire sértett.

2012. ápr. 6. 23:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
már meg...a legcsúnyább az volt,hogy én buktattam le anyuval..:S..nem haragszom rá,akkor talán csalódott voltam hogy elhagy minket egy másik nőért,és piszkosul fájt hogy anyut minden nap zokogni láttam..nem így kelett volna lerendeznie...de megtörtént....vége van...az idő mindent megold..talán jobb is így..kitudja???:OMINDIG IS APÁS VOLTAM ÉS A KÖTELÉK MEGMARADT....Ne ítélj hogy ne ítéltessél...minden ami történik okkal...
2012. ápr. 7. 00:13
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Már megtette, de nem haragszok rá, megértem.

Az egész 20 évvel ezelőtt kezdődött. Önfeledt szerelem, gondtalan élet. Vállalkozók fénykora, gazdagság, építkezés, gyerekek. Aztán teljek múltak az évek és jöttek a gondok, gazdasági visszaesés, harc a hivatallal, becsúszik még egy gyerek. Anya elkezd más férfiak felé kacsingatni, de nem lép félre, csak lélekben mást szeret. Nem is ilyen alkatú férfira vágyik, és ahogy telnek az évek kiderül, hogy a személyiségük is ellentétes. Bár apa lélekben szereti anyát, de ezt nem kapja vissza. A kisgyerekek neveletlenek, apa legszívesebben menekül otthonról, egész nap tévézik. Majd üzleti úton összejön egy másik nővel. Még sose tapasztalt élményben lesz része: egy nő képes őt szívből szeretni. Kiderül a dolog, de még próbálják menteni a menthetőt. 13évesen elkaptam egy emailt, amiben anya elmond mindent egy pszichológusnak. Egy évig titokban tartottam. Aztán véglegesen kiderült a dolog, szétköltöztek a szülők. Mindkettőjüket ugyanúgy szeretem. Sőt, most már sokkal jobban becsülöm a családomat. Nem okolok senkit, hisz mindkettőjük egyformán hibás. Vagyis nem hibás egyikőjük sem. Ennek így kellett történnie.

2012. ápr. 7. 00:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Már velünk is megtörtént, elvileg kölcsönösen megcsalták egymást. Apukám sosem mondta ki nyíltan, de innen-onnan mindig kaptuk a füleseket. A viselkedésével pedig egyértelműen elárulta magát. Nem igazán csodálkozom rajta, mert a szexuális életük egyenlő volt a nullával, és tulajdonképpen alig volt valami, ami még működőképesnek számított a kapcsolatukban.

Anyukám tovább tartotta magát, az ő csalfasága kiderült végül, ő maga mondta el. Megmondom őszintén, megsajnáltam, amikor könnyekkel küszködve próbálta szavakba önteni, hogy mit tett és hogy mennyire megbánta. Apa talán az első 4-5 évben még nőként kezelte, de aztán a megszokásé lett a főszerep, kb. további 15 éven keresztül - azt mondják.

Szerintem ettől sunyibb eljárás nem is létezik, már ami a párkapcsolatokat illeti. Büszke nem vagyok rájuk emiatt egyáltalán, de legalább tudom, hogy nekem mit kell másképp tennem.

2012. ápr. 7. 05:10
 5/7 anonim ***** válasza:

"férfiak felé kacsingatni, de nem lép félre, csak lélekben mást szeret."

Es ezt te komolyan elhitted?

De ara nyos vagy!:)

2012. ápr. 7. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
A férfiak nem is mertek volna kezdeményezni nála, mert apukám testépítő. Meg a fiú, aki bejött neki, nem akart semmit anyukámtól, lehet nem tetszett neki vagy félt.
2012. ápr. 8. 17:47
 7/7 anonim válasza:
én mindig apás voltam nem haragudtam, habár három éven át csalta anyut.
2012. ápr. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!