Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg megtette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg megtette vagy csak blöffölt?

Figyelt kérdés
Ma dumáltam egy csávóval a neten...felnyitottam a szemét,hogy a lány akibe szerelmes..csak átvágja....és hogy ne éllje bele magát dolgokba...csak jot akartam neki,hogy ne érje nagyobb csalodás..erre irja hogy van még 1 orája..nem értettem...azt mondta begyogyszerezte magát...altató,meg valami erős cucc..mondtam h ne szorakozzon..mondta h nem játszik...20 perc eltelt..mondta már szédül...nem hittem neki,de mondtam hogy hivj a a mentőket..és hánytassa meg magát....mondta hogy jo.és lelépett...most lelkiismeret furdalásom van..bár nem hittem neki,szerintem vissza akarta adni amiért a csajrol igy beszéltem neki...és ha nem????
2012. febr. 15. 00:26
1 2
 1/11 Macs1209 ***** válasza:
100%

Ne legyen! Most ez erős, de aki ennyire beteg, azt kezel-

ni kell. Esetek 99%-a pedig csak figyelemfelkeltés, semmi

több. Amúgy pedig aki öngyilkos akar lenni, az megteszi,

és nem neten rizsázik róla.

2012. febr. 15. 00:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az elsővel. te meg ne izgasd magad emiatt.
2012. febr. 15. 00:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem rád gondolt és nem vett be semmit
2012. febr. 15. 00:32
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi...rendesek vagytok...elég ramaty lenne,ha egy idegen emiatt tenné azt amit állított..
2012. febr. 15. 00:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy megtette volna. Nem tudom mennyi idős a srác, és mennyire jó barátod, de talán hozzátartozójának kéne szólnod erről.
2012. febr. 15. 00:41
 6/11 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem korfüggő,de ő 26..én 21..és nem ismerem...
2012. febr. 15. 00:45
 7/11 anonim ***** válasza:
00.41 vagyok. Azért írtam, mert ha teszem azt 15 éves, akkor az ilyen dolgokat általában nem kell annyira komolyan venni. Ha 26, akkor már kicsit furcsább, mert én az öngyilkossággal való fenyegetőzést őszintén megmondom, gyerekes dolognak tartom. És még az a véleményem erről, hogy aki ezzel fenyegetőzik, az általában nem elég tökös ahhoz, hogy megcsinálja.
2012. febr. 15. 00:51
 8/11 A kérdező kommentje:
én is igy gondolom...a mondandód 2 felét...és remélem hogy nem tévedünk...és CSAK 1 HANGEMBER!!!!
2012. febr. 15. 00:53
 9/11 Macs1209 ***** válasza:
Nem lehet, hogy irántad is érez valamit, és ilyen trükkel akar magához közelebb vonzani? (Bár normális embernél ez nem hat)
2012. febr. 15. 00:57
 10/11 A kérdező kommentje:
szerintem ez nincs benne...MÁRTÍRKODOTT,csak szerintem és sajnálttani akarta magát hogy neki kiltástalan az élete stb...remélem..ha meg nem,akkor aki hülye....csak nekem van emiatt kicsi furdalásom...
2012. febr. 15. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!