Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen 26 évesen a szüzesség?
A te életed, ha jól érzed magad, akkor mit számít mások véleménye? Ha meg nem jó neked, akkor ki tud ezen változtatni? (Biztosan nem a gyik arctalan felhasználói.)
"A humor és az értelmesség (utóbbi alap) fontos, szeresse az állatokat, és az embereket úgy általánosságban. Nem szeretem az olyanokat, akik szerint a nők helye a konyhában van. Normál szintű önbizalom, határozottság, és kedvesség."
Minden nő ezt mondja, aztán meg kiderül, hogy ez mégsem elég.
Fuh, jó sok választ kaptam.
A szűk puncis dologra: rengeteg privát üzenetet kaptam, pont ilyen kérdésekkel.
Az elvárásokkal kapcsolatban: mások véleménye szerint csinos nő vagyok, a humoromat pedig mindenki imádja (:D). Értelmesnek is tartom magam, bár ezt mindenki mondhatja magáról. Most az nem volt jó pont, hogy a kigyúrt tesztoszteron bikákat nem szeretem? Sajnálom, mert inkább egy pocakos jóarccal jönnék össze, mint egy kigyúrt Janival.
Néhány komment egyenesen taszító, mások reálisak, és vannak a kedvesek. Remélem ez a gyakorin kívül is kb. így oszlik meg, mert így nem tűnik olyan vészesnek.
Az igaz, hogy ezek a legszebb éveim, talán ez zavar a legjobban, de megpróbálom inkább azt, hogyha összejön valami, és komolyabbnak tűnik a dolog, akkor mondom el az illetőnek. Így legalább megismer, mielőtt elrohan :D
Köszönöm a válaszokat!
#34:
Ez iskolapéldája volt az egyik lúzer benyal a másiknak szituációnak ... Priviben megzaklattad már a kérdezőt, hogy segítsetek egymáson? :-P :-P
#36:
Tudod az a baj, hogy kérdező nagyon hülyén gondolkodik :-P És te még a lovat is adod alá. Ez a gondolkodás és értékrend egy rózsaszín, habos-babos leányálom, amiből több mint egy évtizede ki kellett volna nőnie egy egészséges nőnek. És nem a szüzességével van igazából gond, hanem a hozzáállásával :-P
Kérdező:
Végletekben gondolkodsz :-P Egy kapcsolat kompromisszumokról szól. Adok és elvárok ... mennyit adok és azért mennyit várhatok el ... és amit kapok az nekem mennyi lemondást ér meg, hogy még megérje megkapnom. Ilyenek a kapcsolatok, csak Te még nem voltál képes ezt megtanulni, mert ehhez át kell esni pár tapasztalaton: jó és rossz kapcsolatokon, szakításon, bánaton, örömön amikkel ez jár. Amíg nem volt részed benne egy naiv kislány vagy és csak elméleteid vannak egy általad nem ismert témáról.
#29, #30, #34, #36 voltam :*
Senki nem mondta, hogy a másik félnek nem lehetnek elvárásai. Ha nem tetszik neki valami, korrekt, előfordul. Jön más.
Nem gondolkozunk egyformán, szerintem ez sem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!