Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalok ferfi prostitualtat, aki elvenne a szuzessegem?
Figyelt kérdés
Nem viccelek amugy. :D 23 eves vagyok, de egyszeruen nem talaltam meg olyan fiut, akivel szivesen megtennem a dolgot, viszont nagyon szeretnem mar kiprobalni. Az orgazmust ismerem, de maga a kozosules erdekelne. Amugy a legtobb ferfival az a bajom, hogy tulsagosan ragaszkodoak, pedig azt hittem, ez a lanyokra igaz. Masoknak az a baja, hogy csak szexre kell a pasinak, nekem pedig forditva... ig nem akarok lefekudni az illetovel, hogy utana meg hetekig hivogat meg nem akar leszallni rolam, pedig egyaltalan nem vagyok nagy szam kulsore.2015. okt. 28. 20:44
41/58 A kérdező kommentje:
Nem tudtam meg, mert megsértődött azon, hogy letiltottam, amikor már 4 napja nem keresett és a facebookos megosztásaiból kiderült, hogy nem mondott igazat, hogy vajon miért is mondta le a második találkozót. Teljesen felháborodott a tiltáson, és azt mondta, nem fog ő nekem magyarázkodni... (vajon tudott volna? :)) így ért véget a dolog.
2015. nov. 29. 00:31
43/58 A kérdező kommentje:
Még mindig nem. :( Azóta még egy férfi volt, akivel nem jött össze... el vagyok átkozva. :D
2015. dec. 16. 21:54
45/58 anonim válasza:
Pasi vagyok de nem prosti. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen segítenék neked! /F.
47/58 A kérdező kommentje:
Meg alakul. :) de mar nem azzal, akit e kerdes kapcsan talaltam.
2016. márc. 3. 14:08
48/58 A kérdező kommentje:
Koszi a kerdest:))
2016. márc. 3. 14:08
49/58 anonim válasza:
Ha egy idősebb pasi is beleférne az ízlésedbe akkor mostantól egyel növekedett a lehetőségeid száma. F.
50/58 anonim válasza:
Ezek az önfeláldozó ajánlkozók! És milyen kedvesek, hogy még érdeklődnek is, hogyan alakultak a dolgaid, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!