Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol talalok ferfi prostitualta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talalok ferfi prostitualtat, aki elvenne a szuzessegem?

Figyelt kérdés
Nem viccelek amugy. :D 23 eves vagyok, de egyszeruen nem talaltam meg olyan fiut, akivel szivesen megtennem a dolgot, viszont nagyon szeretnem mar kiprobalni. Az orgazmust ismerem, de maga a kozosules erdekelne. Amugy a legtobb ferfival az a bajom, hogy tulsagosan ragaszkodoak, pedig azt hittem, ez a lanyokra igaz. Masoknak az a baja, hogy csak szexre kell a pasinak, nekem pedig forditva... ig nem akarok lefekudni az illetovel, hogy utana meg hetekig hivogat meg nem akar leszallni rolam, pedig egyaltalan nem vagyok nagy szam kulsore.
2015. okt. 28. 20:44
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem merem, de nyugodtan árassz el ilyen tanácsokkal. :DD
2015. okt. 28. 21:21
 12/58 anonim ***** válasza:
35%
Voltam már tanító bácsi! Kölcsönös szimpátia esetén neked is szívesen segítenék! Én még nem felejtettem el, hogy én is voltam valamikor tétova, tapasztalatlan kezdő! /F.
2015. okt. 28. 21:34
 13/58 anonim ***** válasza:
Jelen ! ha szeretnéd küldök weboldalt ahol megtalálsz
2015. okt. 28. 21:34
 14/58 Estienne ***** válasza:
Nem mersz neten keresgélni de belemennél hogy egy vadidegen vegye el a szüzességed ami lehet egy életen át megkeserítene? Mert ha még egy "hivatásos" csinálja, ő talán figyel rád, de ha egy kanos barmot kukázol össze egy ilyen vagy ehhez hasonló oldalon, ahhoz csak gratulálni tudok.
2015. okt. 28. 21:39
 15/58 A kérdező kommentje:

Estienne.

Pont az a kérdésem, hogy hol találok prostit, vagyis "hivatásost"... de erre nem válaszol senki. :|

2015. okt. 28. 21:43
 16/58 anonim ***** válasza:

Ilyenkor minden pasi hivatásos itt. :))

És még fizetsz is érte... ;)

33F

2015. okt. 28. 21:45
 17/58 Estienne ***** válasza:
Csak nem figyelsz, írtam már hogy rosszlanyok.hu és ott a férfiaknál (lehetőleg hetero). Kiváncsiságból ránéztem, de hogy vagy-e olyan "tökös" hogy bevállald, az rajtad áll...
2015. okt. 28. 21:48
 18/58 A kérdező kommentje:
Akkor el vagyok tévedve. Azt hittem, a rosszlanyok.hu oldalon csak hozzám hasonló átlagos halandók keresik egymást. Nem gondoltam volna, hogy ott vannak hivatásosak. Szóval, köszönöm, akkor csak félreértettem. Akkor már muszáj körülnéznem ott. :D
2015. okt. 28. 21:52
 19/58 Estienne ***** válasza:
Nem, ott csak! hivatásosok vannak. Most mondjam, hogy sok sikert? :O :D
2015. okt. 28. 21:54
 20/58 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi. :D
2015. okt. 28. 21:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!