Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis segítséget kérnék, huncutságról lenne szó. (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Imádom a páromat kényeztetni orálisan (is). Azonban az utóbbi időben úgy érzem, hogy újítanom kéne. Nem hiszem, hogy elmondaná, ha unná, de akkor is megelőzném ezt a dolgot...
Mit javasoltok, mit újítsak, mikor kényeztetem?
Ilyesmiket már lelőttem, hogy mélytorok/ jégkocka van közben a számban/ bekötöm a szemét, kikötöm a kezét, stb.
Mit csináljak amivel meglephetném?
20/L
2015. okt. 25. 14:56
1/7 anonim válasza:
én egyszer mentolos rágókat vettem a számba és úgy csináltam neki, imádta:D utána velem is kipróbáltuk és tényleg rohadt jó:D
esetleg tejszínhabbal bekened?
2/7 anonim válasza:
Próbáld fotditva!
Bilincseld hátra a sakátkezed, úgy várd térdenállva.
3/7 anonim válasza:
esetleg még az, hogy valami random helyszínen vagy időpontban esel neki.. pl kocsiban, hazaér és egyből az ajtóban vagy valami ilyesmi...más most nem jut eszembe
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire vagytok kíváncsiak és bevállalósak, de tudom javasolni a prosztata masszázst orál közben.
5/7 anonim válasza:
én azt is szeretem mikor a végén szivja ahogy tudja és mind a szájába megy
7/7 anonim válasza:
Kezdésnek pukizz a szájába, később pedig jöhet a kaki-szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!