Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szűz. És tegnap arra a pontra jutottunk hogy aktust létesítünk. Annyira szűk volt hogy a mutató ujjam alig fért a péniszemmel már nem is próbálkoztam. Segítséget kérhetek?
nyald ki előtte! finoman, gyengéden, puhán nyald a csiklóját, utána nyalj bele a hüvelyébe ameddig beér a nyelved! utána csikló nyalás közben dugd be 1 ujjad, aztán 2-őt, aztán mehet a farkad.
én így csinálnám egy szűz lánnyal. nyami! :P :)
Nem tudom hány évesek vagytok de finoman, lassan, odaadóan kényeztesd :) Ne rögtön "in medias res", először cirógasd és borítsd be csókokkal minden porcikáját :) Persze erre kitérhetsz a konkrét esemény alatt is :)
Azt jól tetted, hogy nem erőltetted a dolgot, két ujjnak be kell férni mindenképpen úgy, hogy ne fájjon neki, élvezze és kellően nedves, sikamlós legyen.
Azt, hogy hogyan csinálnám az elejétől a végéig őszintén megmondom, hogy önzőségből nem írom le, mert tudom, hogy imádják a nők ahogy csinálom és hát a mai világban jól jön legalább ennyi extra pont :)
Ja meg egyszer leírtam részletesebben és csomó privátot kaptam többnyire tizenéves lányoktól... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!