Szűz vagyok még, de tegnap masztiztam és nagyon benedvesedtem, és ahogy ujjaztam magam a mutató és a középső ujjamat betudtam dugni, akkor már lehet h nem vagyok szűz?
"az ujjazásos dolog nem nagyon izgat..sosem értettem mért jó az ha egy szűz ujjazgatja magát.."
Azért jó, mert azzal készülsz fel a nemi életre. Nem azzal, ha a csiklódat birizgálod! Ha ujjazod a hüvelyedet, az hasonló érzést kelt, mint egy ki-be járó farok. És ha az ujjazástól el tudsz menni, akkor jó eséllyel egy faroktól is majd. De ha csak a csiklódat izgatod, akkor eltévelyedsz és csak pillázol majd hogy miért nem élvezed a szexet!
Ez utolsóval nem értek egyet.
És mi van azzal, aki nem élvezi hogy benyúlkál?
Az is hagyja a csiklót, mert eltévelyedés?
A természet nem véletlenül rakta az oda. Hidd el.
A hüvelyi orgazmusra való fogékonyság minden nőnél változó, mint ahogy a fériaknál is. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy ne verd ki mert utána majd korai magömlésed lesz s nem lesz jó a szex....
Amúgy kedves kérdező a kérdésre egy hosszabbra sikerült eszmefuttatást olvashatsz a Szűz vagy nem szűz kérdésem alatt. ez alapján döntsd el, sorold be magad ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!