Zolyy kérdése:
Egy szüz lánynál orgazmust el lehet-e érni valami féle képpen?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 01:01
1/16 anonim válasza:
természetesen jól nyald a csiklóját, és előtte kényeztesd az egész testét csókokkal simogatásokkal!
2/16 anonim válasza:
Soha,ez bizonyított tény.El kell venned,hogy megkaphasd amit akarsz.
3/16 anonim válasza:
ez meg milyen kérdés már??? xdddd
5/16 anonim válasza:
hogy a jó fenébe nem? neten addig dumáltam egy csajnak h kis híján elment. akk mi van ha ott vagyok és addig nyalom a mellét és a punciját míg háromszor is jó lesz? srácok a farkukat verik, senki nem kell a kezükön kívül h orgazmusuk legyen, csajoknál elég a simizés, de ha te csinálod és jól kinyalod elmegy mint a huzat. mi az hogy nem -.-"
6/16 anonim válasza:
ha meg nem tetszik neki a nyalogatás, told be, vagy keress vmi cuccot oszt jauvvan....
7/16 anonim válasza:
persze az számít h mit enged és mit nem. nem kell feszengetni, ne csinálj olyasmit ami nem tetszik neki, sokra azzal nem mész...
8/16 anonim válasza:
4. vagyok.
Elnézést, félreértettem a kérdést. Valamiért azt hittem, hogy első alkalom esetén kérdezed.
9/16 A kérdező kommentje:
igen első alkalom esetén kerdezem:D
2012. júl. 17. 16:30
10/16 anonim válasza:
mondom, nyalizás, tuti módszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!