Normális az ha egy 15 éves lánynál ott alszik a barátja 4 hónap járás után?
Nem normális.
Osztálytársamnál is ez van, és hiába járnak lassan egy éve, mindenki rib.ancnak tartja érte.
Én elmúltam már 18 éves mikor meg mertem kérdezni, hogy a barátom nálam alhat-e. Pedig már 1 éve együtt voltunk. Az a baj, hogy a mai fiatalok nem tudják hol a határ. Pedig én sem vagyok egy nagy öreg...
22/L
ez egyáltalán nem normális...MILYENSZÜLEIDVANNAKNEKEDB*ZDMEG? egy 15 éves, SERDÜLŐ lány, még ne aludjon senkinél és más se nála. hova megy ez a világ úristen-.-
13/L
Én 14 évesen aludtam a barátommal. 200 km-re laktunk egymástól, tanitási szünetben jött hozzánk, vagy mentem én hozzá. Szüleink is ismerték egymást, 1.5 évig jártunk. Először külön ágyban aludtunk, utána együtt. Hogy lefeküdtünk-e? NEM. Nem akartam, korainak találtam. Csóknál több nem is volt, de jó volt elaludni vele. Ettől még nem vagyok r*banc...1.5 év után szakitottunk, mai napig nem bánom, hogy nem feküdtem le vele. A mostani barátommal több, mint 2 éve vagyunk együtt, vele vesztettem el a szüzességem és örülök, hogy neki adhattam.
Szóval ennyit arról, hogy mindenki r.banc, aki 14-15 évesen a barátjával alszik. És szerintem jó nevelést kaptam a szüleimtől.
Aludni aludhatnak...De ne szexeljenek. 15 évesen még ne...
19/L
utolsó: senki nem mondta, hogy r*banc, aki ott alszik a barátjánál. nem az. egyszerűen csak manapság szerintem a legtöbb 15 éves megbízhatatlan, és nincsenek ilyen elveik, hogy még korai a szex. kivéve persze, amennyiben normális nevelést kapnak, de SAJNOS manapság már ez is ritka.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!