Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, hogyan kellene elérni...

Lányok, hogyan kellene elérni a csikló orgazmust?

Figyelt kérdés

Barátommal nem rég óta pettingelünk. Ő nem volt még lánnyal, egyáltalán, amit tudtam, eddig én mutattam meg neki, mit tegyen velem.

Eddig háromszor volt így orgazmusom. Viszont én sem nagyon tudom neki elmagyarázni, mit csináljon és hogyan.

Szűz vagyok én is, 17 éves. Eddig csak egyedül maszturbáltam (ő az első barátom), azt viszont úgy, hogy törölközőhöz dörzsöltem a csiklómat (úgy van orgazmusom mindig).

De hogyan csináljuk, hogy ez kézzel menjen?

2012. máj. 23. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
tehát mi ezt most h mondjuk el? Kísérletezzen ha valamelyik simogatási technika tetszik, akkor közöld vele, h ezt folytassa. Ezt csak te tudod megmondani h mikor mi jó...
2012. máj. 23. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
csináld magadnak!
2012. máj. 25. 14:33
 3/3 anonim válasza:
inkább menj most a fürdőbe, és probáld meg valahogy..majd rájössz hogy hogyan jo neked aztán azt közlöd a barátoddal..
2012. máj. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!