Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők? Elég leszek? Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők? Elég leszek? Tudnátok Segítséget ebben és ebbenmKomolyságot kérnék!

Figyelt kérdés
Arra szeretném megtudni hogy ha gumit használnulnk a barátnőmmel akkor tényleg el lehet húzni a magömlést tovább bírom? Mert amikor ki szoktam verni elég hamar el szoktam menni! Viszont utána nemsokkal vissza tudom állítani hogy ágaskodjon továbbès utána 4-5 percik megy ès egy lár másod lerx pihenés után meg egyszer el tudom ezt játszani! Viszont èn szűz vagyok ès a barátnőm nem ès nem biztos hogy ki tudnám elégíteni a 15 cmmel vagy igen? Mire figyeljek hogy a gumi ne szakadjon el? Ès hogy a barátnőm èlete legjobbja legyen ez! Hogy a csúcsot megjárja? Nem akarok beégni nálla hogy nem tudok semmit! mert utalt arra hogy gumit készítsek a hétvégére! F/17

2015. okt. 13. 23:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne a szuzesegeddel meg a 15 cm-eddel torodj hanem inkabb a helyes irasi szotar-al :)
2015. okt. 13. 23:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Elhúzni a dolgot leginkább úgy tudod, ha előtte kivered. Akkor a második menet hosszabb lesz. Vagy kissé parázol. (ha túl parázod lelankad)

Illetve én tartanék a helyedben egy főpróbát a gumival, hogy

1. ne akkor bénázz amikor akciózni kell... mert attól megint lent lesz az önbizalom és fucs a szexnek

2. megnézed, hogy nem vagy rá allergiás, vagy nem lankad-e le tőle.

15 cm ki tudod elégíteni. Nyugi. Élete legjobbja biztos nem ez lesz, ahhoz több tapasztalat kell. De amúgy ha tudja, hogy szűz vagy akkor úgyis szerintem azon lesz, hogy neked legyen jobb. Én legalábbis anno nagyon odatettem magam a szexnél mikor a barátom nekem adta a szüzességét. :) És az volt a fontos, hogy az első szexről szép emlékei legyenek.

2015. okt. 13. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:
semmi probléma nem lesz ne parázz rá
2015. okt. 13. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!