Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetnék egy kis segítséget? (mindent elfogadok, oltásokon kívül)
mi az érdeklődési köre a lánynak ?
am egy jó erotikus történet csodákra képed ... (egy JÓ!!!!)
1.) Hát nem tudom, mert múltkor is volt, hogy mondtam neki valamit, és nem nagyon tetszett neki :c
2.) Hogy gondolod? A szexben? c:
Köszi! Remélem :D megpróbálom c:
Még elfogadok :D
Mit mondtál neki ami nem nyerte el a tetszését? Ezt jó lenne tudni, mert így lehet rossz tanácsot kapsz.
Egyébként én is azt tanácsolom, amit a négyes, csak ne egészen úgy csináld.
Ti pasik eléggé farok központúak vagytok, mi csajok nem és a "durr a közepébe" dolog sem jó. A trágárabb nyers kifejezések sem. Azokat majd később.
Meséld el neki pl, hogy csókolózás közben hogyan simogatnád a melleit, aztán hogy simogatnád le róla a felsőjét. Puszilgatnád, szívogatnád a mellbimbóját. Közben pedig az ez idő alatt a nadrágodban megkeményedett farkadat finoman a puncijához nyomnád. :)
A továbbiaknak csak a fantázia szab határt. Akár ő is folytathatja a sztorit, felváltva leled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!