Írtam egy verset egy írópályázatra. Mi a véleményetek? A rosszat is tűrom. Annyi kikötés volt, hogy néhány szót tartalmaznia kellett: ánizs, zátony, könnycseppből, kacaj Segítséget i szivesen elfogadok, csiszolgatást is!
Forró, tüzes éjszakán
Melyből nem maradt semmi tán
Ajkad az ajkamhoz ért
S egymásé lettünk
MIndörökké...
Fahéj, ánizs, szegfűszeg
Szerelmünk csupán könnycsepp
Az érzelmek tengerén
Csak ideig-óráig
Óv, véd...
Tudom, minden véget ér
S zátonyra fut végleg,
MIért mindent odaadtam
Eddig, Oltalmat nem nyújt
Már semmit...
Egy könnycseppől is vár
Épülhet, De nélküled
A világnak is vége
S számomra tovább
Nem élet az élet...
Ó, csak még egyszer látnám
Arcod, még egyszer hallanám
Hangod
S kacajod nekem szólna
Csak egyszer, mégegyszer
Összebújva...
Szerintem alapjában véve nem rossz, de előre bocsájtom, hogy laikus vagyok a témában.
Viszont szerintem ennél jobbat kellene írnod, főleg, mivel pályázatra lesz.Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobbat is tudsz írni, mert az utolsó három versszak sokkal jobb, mint az azokat megelőzőek.
De el kellene döntened, hogy milyen verset szeretnél írni.Oké, vannak benne rímek, de nincs konkrét rímképlete a versednek, szóval ha ilyen verset szeretnél, akkor inkább írd újra.
Vagy lehetne gondolatritmusos is, akkor nem kell rímeket beleszőnöd, csak egy központi gondolat köré felépítened a versedet.Az alapján, amit írtál, inkább az utóbbi válna előnyödre, de neked kell tudnod, hogy mit szeretnél.
Sok sikert a pályázathoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!