Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szeretnék feküdni egy hivatásossal. Mit mondjak neki?
18: Azért vagyok szűz, mert alacsony vagyok és ocsmány! Ne keverj össze azokkal a férfiakkal, akik nem képesek felemelni a hátsójukat és odamenni egy lányhoz. Nekem ilyennel nincs gondom, viszont annyira ronda vagyok, hogy hiába próbálkozom, egy lány sem ad esélyt csakis a külsőm miatt.
Amúgy nekem inkább jöhet az érzelmi hullámvasút, mintsem egy olyan dolgot tegyek, ami után nem tudnék tükörbe nézni. Nem az a lúzer, aki szűz, hanem az, aki prostizik. Én nem engedem meg magamnak, ahogy a részegséget vagy a dohányzást sem, mert mind romboló hatású (a prostizással kvázi letárgyiasítod a nőket, ez aztán a pozitív személyiségfejlődés.)
Tehát beletörődtél, hogy örökké szűz maradsz. Vagy mit teszel ez ügyben?
Azt viszont tudnod kell, minél jobban idealizálod a nőket, annál kevésbé fognak tisztelni. Sajnos ez a valóság. Van egy ismerősöm, alacsony hörcsögképű, de cserébe akkora egója van, mint nekem sohasem. Egy akaratos kis törpe. Úgy felszedte az egyik csaj csoporttársamat, hogy csak néztem. Azóta járnak, pár éve. Komolyan, nem hittem a szememnek! Rohadtul nem a külsejével hódított, hanem az önbizalma bevonzotta a csajt. Persze ez nem ilyen egyszerű, de úgy látszik mégis van a 3 milliárd csajból olyan akinek pont ő kellett. Pedig a csaj magasabb nála, viccesen néznek ki.. csak ő leszarja ezt. Valahol ő is elkezdte az önbizalma hízlalását.
Pont ott, hogy rájött, a nők nem angyalok. Ők is ugyan olyan emberek mint mi. Kakálnak a WC-n. Pukiznak. Hánynak. Reggel büdös a szájuk. Ugyan úgy szeretnek mackóalsóban, zsíros hajjal a TV előtt ülni a macskájukkal. Sőt, kicsit beleláttam hogyan beszélnek rólunk férfiakról. Ugyanmár, a barinőkkel fecsegve ugyan olyan tárgyak vagyunk nekik is. Jó pasik, rossz pasik, stb... Miért is ne tárgyasíthatnánk őket?
Akkor kell lovagiasnak lenni, és akkor kell különlegesnek kezelni egy nőt, ha már meghódítottad és képes vagy megtartani határozottan.
Egyébként meg az is tárgyiasítás lenne, hogyha elmész fodrászhoz egy jó csajhoz, aki megmasszírozza a fejedet, csinál egy jó frizurát, kedvesen megmossa a buksidat, és beszélgettél is vele egy jót... a fenéket, igénybevetted a szolgáltatását. Win-win mindenki jól járt. Neked lett egy frankó séród, neki meg fizettél 2K-t...
Miben más egy prosti? Annyiban, hogy majdnem a 10x-esét keresi meg azért, mert nem csak a fejedet masszírozza meg, hanem mást is...
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Ezt sokra értékelem és nagyon hálás vagyok hogy ilyen jó emberek vannak itt. Álmomban se hittem volna hogy ennyi választ kapok és ilyen segítőkészeket. Sokra értékelem. Én arra számítottam hogy majd szidást megvetést vagy lenézést kapok de ehelyett segítő szavakat és tippeket kaptam.
Őszintén köszönöm :)
Örülök hogy megmertem írni a kérdést pedig nagyon ideges voltam és nagyon szégyelltem^^
25: Megértem az elveidet. Tisztában vagyok vele. De én úgy érzem néha jobb valamit levenni a vállamról mint a súlyát cipelni. Én is szeretném szerelemből elveszteni a szüzességem. 4 éve ezzel küzdök. De most már ideje ez a sújt a vállamról levenni. Talán nem vagyunk tökéletes de fejlődhetünk. És én nagyon szeretnék.16- os jól mondta a gyávaságom tart vissza amit rettenet nehéz levetnem. A félelem megköt hogy másnak ártani fogok ezért magamba olyan gátakat építettem ami csak nekem árt. Kis lépésekben kell haladnom és fejlődnöm hogy egyszer ha a szüzességem nem is de a szerelmemmel és a hűségemmel meg ajándékozhatom a nőt akit szerethetek majd.
9-es én attól nem félek hogy szerelembe esek. Ahogy írtam gátlásos vagyok de pont emiatt könnyen birok falakat létrehozni elválasztani elmében a dolgokat. Ahogy írtad csak azért megyek oda hogy jól érezzem magam. Nekem se kell egy újabb lelki sérülés. :) Ha jól is éreztem vele magam max rendszeres kuncsaft szeretnék lenni nem pedig szerelem. Ahogy a 23-as mondta attól hogy rendbe rak a fodrász még nem azt jelenti hogy a jövendőbelim lesz és ezért csinál nekem jó frizurát. Tetszett az a megközelítés mert inkább munkának mint kényszernek állítja be a dolgot :) Csak annyit remélem ha rávisz végre a lélek hogy meg tegyem ő is élvezni fogja legalább annyira a dolgot mint én . >.<
Oh és 25-ös. tudom most én vagyok a kérdező és tényleg ehez nincs közöm se jogom. De Említetted te azért vagy egyedül mert a kinézeted nem a legszebb.
Próbálkoztál esetleg a plasztikázással? Tudom drága de egy pár év alatt össze lehet gyűjteni rá a pénzt.
Én mindig azon voltam hogy az ember addig fejlődhet amíg él. Ha edzed magad és tényleg a csúnyaság a probléma akkor egy arc műtét nem segíthet? Lehet megváltozol de akkor csak jó irányba nem? Persze ez nem kis összeg de nem érné meg hogy javítsd az esélyeket? esetleg hitelt felvenni még ha teher is. De ez csak az én véleményem tényleg nem sértésből mondom . remélem nem érted félre:( Én ezt tenném
8-as vagyok. dehogy vagyok szűz! Arra céloztam, ha még tovább öregszem, és már nem akar jószátából senki sámfázni velem, akkor is meggondolnám, hogy pof(st)ihoz menjek-e!
Menjetek a számítógép elől emberek közé, és szedjétek fel a sok szegény, magányos elárvult, lassan elhervadó lányt!
Arra várnak, hogy egy fiú szeresse őket!
#25-ös (29 éves szűz)
Figyelj, nem bántásból mondom, de adok egy jótanácsot. Nem biztos, hogy (csak) a külsőd miatt zavarnak el a lányok. Eleve nem mindegy, hogy hogyan próbálkozol? Élőben odamész valami gáz mondattal? Mert az általában csak a jó srácoknál működik. Én sem gyakran szoktam ezt csinálni.
Ott van a netes társkereső, Tinder... lősz pár jó képet aztán elmész randizni. Akkor nincs zsákbamacska.
Másrészt meg folyton kihangsúlyozod, hogy soha nem iszol, nem cigizel, nem tetováltatsz mert az rosssz ördögtől való. Namármost, ez gyakorlatilag elűzi a csajokat! :D Ezekre senki nem kíváncsi, és baromi taszító jelenség, hogyha nagyképűen játszod az apáca életmódot és "lenézed" akik "rombolják magukat" meg a birka többséghez tartoznak.
Képzeld én sem dohányzom, majd egy hónapja nem ittam alkoholt! Ennek ellenére lazán veszem a dolgot, mert néha igen is jó sörözni egyet, vagy elmenni egy jó koncertre, nyáron fesztiválra és piálni a cimborákkal. Igen gyakran itt kezdődnek a legnagyobb kalandok, etillel a nők is kivirágoznak :D Igen, néha évente elpöppintünk tábortűz mellett egy fikuszos cigit, szalonnát sütünk, röhögünk, filozofálgatunk stb... Legjobb mókák, sztorik a nőkkel itt kezdődtek. Én a tetkót sem ítélem el, mindenkinek magánügye. Ettől most lenézel engem? Egy drogos alkoholista szar vagyok? Ugyanmár, most diplomázok, van 2 szakmám és tudományos+kreatív területen dolgozom. Ha néha lazulsz egyet, eljársz kicsit ide-oda, felfedezel jó kézműves kocsmákat, megiszol pár minőségi sört, semmi bajod nem lesz...
Higgy nekem, irtó taszító, ha még ki is hangsúlyozod lenézően, hogy mennyire görcsösen undorodsz ezektől a dolgoktól. Nagyon nem jó belépő...
Nem kell alkesznak lenned, csak lazíts az elveiden, és lesz egy csomó barátod, onnan pedig simán jöhet egy szerelem is. Nekem 5-ből 4 nőm társaságból volt, valami esemény után :)
Másik pedig a plasztikai sebészetes téma. Szerintem sem hülyeség. Általában eléggé drága tényleg. Pl egy szemtáskátlanítás mindennel együtt 2-500.000 Ft... és akkor még hol vagyunk a vonások finomításán stb.
Viszont egy reményt ad az embernek, amiből önbizalmat meríthet. Motivációt ad, hogy tanulj, dolgozz, keress frankó állást, legyen pénzed a műtétre. A céltudatosság motiváltság is egy olyan dolog, amit kedvelnek a nők. Lehet a műtét nem is hozna sok változást, de adhat akkora önbizalomlöketet, amitől már bevonzod a csajokat.
Egyre jobb és jobb technikák várhatóak a jövőben.
Mivel orvosi kutatásban dolgozom, ezért van némi infóm a szervnövesztésről például. Akár teljes arctranszplantáció is megvalósítható lesz nemsokára őssejtekből növesztett 3D bioprinterrel kinyomtatott, kedvedre formált arccal. Lehet a következő 10-20-30 évben sokadlagossá fog válni a genetikánkból adódó arcszerkezet. Lehet eljön az az idő, amikor a jó külső bárki által megkapható majd, és a belső személyiségünk lesz a döntő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!