Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefogok feküdni egy csajjal sötétben, és az a tervem, hogy a péniszemre teszek péniszhosszabbítót. Csajok mit szólnátok?
szóval úgy beszéltük meg, hogy sötétben szexelünk, úgy hogy ne lássuk a nemiszervünket. Csaj elég gátlásos amúgy...
Csaj nem tudja a péniszméretemet. Úgy terveztem, hogy nem engedem leszopni magam, csak én nyalom ki és utána megdugom meg ilyenek. Mielőtt betenném neki felteszem a hosszabbítót vagy már lehet rajtam is lenne és akkor úgy dugom meg.
14 cm a péniszem, elég vékonyka is 3,5 - 4 cm közötti.
kb 5 cm-t növelnék rajta, ha felteszem magamnak.
Nem derülne ki szerintem és a csaj jobban is élvezné.
Mit szóltok csajok, nők ? hmm ?
Lehetek őszinte?
Női szemmel irtó hülye ötlet, én elfelejteném a helyedben.
Amúgy még ha valakit netalán nem zavarna, hogy megpróbálod 5 centivel feljebb tolni a méhszáját annál, ahová az anyatermészet helyzete, szerinted egy nő nem érzékelné a különbséget, mikor még azt is simán lehet érzeni, hogy van-e óvszer a pasin, vagy nincs?
ha világosban akarja akkor én fogom mondani neki, hogy inkább sötétben...más ötletem nincs.
de kort is írjatok lécci
Elírtam, bocs, szóval "ahová az anyatermészet helyezte".
Ha ő annyira gátlásos, hogy csak sötétben akar szexelni, te meg a méreteden problémázol egy 14 centis pénisszel, és ezért rejtegetnéd előle, akkor szerintem valami egészen másra lenne szükségetek péniszhosszabbító helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!