Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefogok feküdni egy csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefogok feküdni egy csajjal sötétben, és az a tervem, hogy a péniszemre teszek péniszhosszabbítót. Csajok mit szólnátok?

Figyelt kérdés

szóval úgy beszéltük meg, hogy sötétben szexelünk, úgy hogy ne lássuk a nemiszervünket. Csaj elég gátlásos amúgy...

Csaj nem tudja a péniszméretemet. Úgy terveztem, hogy nem engedem leszopni magam, csak én nyalom ki és utána megdugom meg ilyenek. Mielőtt betenném neki felteszem a hosszabbítót vagy már lehet rajtam is lenne és akkor úgy dugom meg.

14 cm a péniszem, elég vékonyka is 3,5 - 4 cm közötti.

kb 5 cm-t növelnék rajta, ha felteszem magamnak.

Nem derülne ki szerintem és a csaj jobban is élvezné.

Mit szóltok csajok, nők ? hmm ?

2015. aug. 5. 17:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudná meg, akkor kit érdekel, mit szólna hozzá? xD

Nekem amúgy jó lenne a 14 centi, nem vágom mi a kínod.

2015. aug. 5. 17:38
 12/25 A kérdező kommentje:
látom nem szeretnétek írni a korotokat...
2015. aug. 5. 17:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

hülyeség,semmi baj nincs azzal a 14 cm-rel...

17l

2015. aug. 5. 17:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg akkor már vastagítót szerezz be a vékonyka cerkádra, az jobban számít! És igen, ahogy előttem is írták, hülyeség ezzel foglalkozni! 26/F
2015. aug. 5. 17:45
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy ez komoly!! :D
2015. aug. 5. 17:48
 16/25 A kérdező kommentje:
pedig ez teljesen komoly !
2015. aug. 5. 17:50
 17/25 anonim ***** válasza:
98%

Hány éves vagy kérdező? Tíz? Mert ez kérdés kb. egy tízéves értelmi szintjén lévő emberre utal.

Az amúgy is gátlásos csaj szerinted miért örülne, ha rögtön az elsp alkalommal - amiokr úgyis mindketten bénázni fogtok - kiütnéd a szemét egy seprűnyéllel?

Próbálj már kicsit felnőtt módon gondolkozni! Egész életedben csak vaksötétben fogsz dugni, mert félsz, hogy az amúgy teljesen átlagos méretű kukid nem lesz elég? Lol. Szánalmas vagy.

Mellesleg a kategória csak 18+...

2015. aug. 5. 18:10
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Csajok mit szólnátok?

Én először szóhoz sem jutnék, amikor érzékelném a punci receptoraimmal a dolgot, csak kb. egy ilyen arckifejezést látnál:

[link]

Aztán szerintem angolosan távoznék a tett színhelyéről, és furcsákat gondolnék rólad, meg magamról, hogy hogyan is keveredtem ilyen helyzetbe valakivel.

Mondjuk részemről az egész csak hipotetikus, mert számomra elképzelhetetlen, hogy egy olyan pénisz kerüljön a hüvelyem közelébe, amit se nem láttam, se nem kényeztettem az előjáték során különböző módokon a hozzá tartozó férfi egyéb testrészeivel együtt.

Amúgy ez részedről egy egy éjszakás kaland forgatókönyve?

2015. aug. 5. 18:10
 19/25 anonim ***** válasza:
97%
Nyugi, lehet, hogy a csaj nem is csaj, ha ennyire ragaszkodik a sötéthez. :)
2015. aug. 5. 18:52
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
A vicc kategóriába kellett volna belökni. Vagy az ezotériába, kb. olyan szintű. :D
2015. aug. 5. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!