Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le szeretnék feküdni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csabawars kérdése:

Le szeretnék feküdni egy hivatásossal. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Testi és lelki kényeztetésre vágyom. Túl régóta vagyok szűz szeretném végre elveszíteni. De Rettegek hogy megbántom a lányt a kérdésemmel. A rossz lányok oldalon nézelődök és mind olyan gyönyörű. Volt aki azt írta pénzért lenne ott aki belemenne. De rettegek hogy megbántok valakit. Mit mondjak? Mivel kezdhetném a beszélgetést? Tudom szánalmas vagyok de nem bírok a gátlásaimtól és a félelmeimtől szabadulni. Reménykedek hogy kapok olyan választ amit követni tudok. 22/F

2015. okt. 24. 23:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%
Dik má válaszolók! Most nincsen sok választás! vagy a hivatásos vagy valami ronda nő aki hajlandó rád időt áldozni.
2015. okt. 24. 23:52
 12/39 aladar12 ***** válasza:
100%

felhívod, és "szia, milyen tarifákkal dolgozol? mikorra tudsz időpontot adni?"

és lelki kényeztetésre ne is számíts. annyi fog történni, hogy megrakod és kész. max beszélgettek egy felszíneset a semmiről.

2015. okt. 25. 00:56
 13/39 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ne tedd meg! Biztosan, hogy nem örömmel tekintenél erre vissza. Egyszer mindenkinek eljön az ideje. Meg kell várnod.
2015. okt. 25. 02:04
 14/39 anonim ***** válasza:
94%
Az 1. magából indul ki. Életképtelen kocka.
2015. okt. 25. 06:24
 15/39 anonim ***** válasza:
92%
Felhívod, kérsz tőle egy árajánlatot, a csaj elmondja tarifát, ekkor közlöd vele hogy mikor mennél, és mennyi időre.(fél órát javaslok, első alkalomra bőven elég) Azt hogy szűz vagy ne mond el! Egy k..va is tud lenéző lenni. Vegyél neki virágot, valam jó féle bort. Mikor már ott vagy próbálj ki mindent! Nyali falit cummendárét, aztán jöhet a reszelés.(ja és ne beszélj sokat a csajjal, csak rágörcsőlnél, csak lazulj el, és koncentrálj a csaj testére)
2015. okt. 25. 08:19
 16/39 anonim ***** válasza:
61%

"Szerintem ne tedd meg! Biztosan, hogy nem örömmel tekintenél erre vissza. Egyszer mindenkinek eljön az ideje. Meg kell várnod."

60 éves nagypapaként majd eljön tényleg, mikor már leszáradt a himbilimbi :D Nem szabad várni. 22 év az már sok. Csak gondod lesz belőle a későbbiekben.

Egy igazi férfi nem attól igazi férfi, hogy mindenáron lovagias és nemeslelkű. Az igazi férfinek van esze. Elmegy egy normális, jófej lakásos prostihoz egyszer, aki barátnő fílinges. Ledobja magáról a szüzesség terhét, és TANUL BELŐLE. ÉRTEM? Fejlődik, nem keseregve ül a fotelben, hanem tanul belőle.

Mit vártok szegénytől, még egy prostit sem mer remegve felhívni jelenleg, mert fél, hogy mit fog szólni! Erősen szorongó esettel állunk szemben. Nagyon apró lépésekben kell kezdened, szépen haladva. Lehet először csak egy orálszexet kéne kérned. Majd második alkalomra már félelem nélkül mehetsz egy "baráthoz". Ezek után az ismerkedés is könnyebben fog menni, HA használod a tudást amit szereztél.

Plusz mégegy jótanács: "De Rettegek hogy megbántom a lányt a kérdésemmel "

Meg kell tanulnod megbántani a nőket. Meg kell tanulnod leszarni az érzéseiket és a véleményüket. Tudom nehéz, mert isteni lényeknek hiszed őket... de nem szabad. Akkor lesz barátnőd, akkor fog szerelmes lenni beléd egy lány, hogyha keményen megmondod a dolgokat, a véleményedet, azt hogy mit akarsz és mit nem.

Első lépés a prosti :) Jó terep a gyakorlásra.

2015. okt. 25. 10:10
 17/39 anonim ***** válasza:
14%
Én nem tenném a helyedben, pedig jóval idősebb vagyok nálad és szűz (29 éves), de inkább maradok örök életemre szűz, minthogy egy prostival veszítsem el. Ez az élmény egész életedben csak egyszer történhet meg. És komolyan egy olyan lánnyal akarod átélni aki két másik farok között a tiédet is felavatja futószalagon. Ne legyenek illúzióid, tenné a dolgát, ha jó, hitelesen. Viszont közben valószínű a holnapi vásárlásra fog gondolni vagy arra, hogy na már megint kifogtam egy pancsert, aki két-három húzás után elmegy. Ráadásul a lányok többsége nem tolerálja azt, ha a férfi volt már prostival. Eltitkolhatod persze, de azt is eltitkolhatod, hogy szűz vagy! Ráadásul 1-2 szextől nem leszel sokkal tapasztaltabb.
2015. okt. 25. 13:10
 18/39 anonim ***** válasza:
90%

17# Nézz magadba, és tedd fel a kérdést, miért vagy még szűz 29 évesen.

Azért mert túl sokat gondolkozol. Hiába várod a pillanatot, magától nem fog eljönni. Légyszi ne próbáld rávetíteni az elveidet másra. A világ nem így működik. Túlságosan idealizálod a szüzességet és a nőket... így tényleg 60 évesen is szűz maradsz. Közben szépen elmegy a fiatalságod, és azt veszed észre, hogy megöregedtél. Ezek az évek soha nem jönnek vissza. 20-23 éves szűzként voltam ilyen idealista mint te... mit értem vele? Az hogy otthagyott életem nője emiatt. Ha visszapörgethetném az időt, százszor inkább egy prosti 20 évesen, mint ez a kegyetlen érzelmi hullámvasút.

Egy percig nem kell foglalkozni az elvekkel, és a szexet sem szabad túlidealizálni. Nem több ez, mint jólérezni magad egy lánnyal. Így visszagondolva ütni tudnám magamat a hülye elveim, és az elveszett évek miatt. Már rég megléphettem volna. Sokkal de sokkal többet ér túllenni rajta, utána egy világ nyílik majd meg előtted. Lehet nem tanulsz meg szexelni 1-2 alkalomtól, de legalább egy fokkal kevésbé sugárzod majd az önbizalmatlanságot, ami elől sikítva menekülnek a csajok.

Persze kényelmesebb ülni egy lefingott szófán a mamahotelben 30 évesen, és várni arra, hogy majd eljön a pillanat. Nem. A pillanat soha nem fog eljönni, mert pontosan ezek miatt taszítod el a nőket. Ezért keményen kell tenni, apró lépésekben. El kell járni edzeni a testet, művelni a szellemet, érdekes dolgokat csinálni és tapasztalatot szerezni a nőknél. Bárhogyan, bármiáron. Nem várni a pillanatra...

2015. okt. 25. 14:26
 19/39 anonim ***** válasza:
88%
Ja és az első élményről. Az első élmény általában sz.r... nem áll fel, hamar elsülsz, vagy épp nem tudsz elsülni, annyira ideges vagy. Legtöbben szívesen elfelejtenék az első élményüket inkább :D Majd áldod ezt a tanácsot, ha életed nőjével leszel, és nem úgy mész oda, hogy azt se tudod melyik bemenet és rádiógomb mire való... Az se lesz túl jó, de inkább a gyakorlópályán égjél be, mint forgalomban.
2015. okt. 25. 14:30
 20/39 anonim ***** válasza:
... 16-17 évesen ez nem is gáz, mert a csaj is tapasztalatlan, meg hát tiniszerelem, az a kor való erre... de mikor 23-25 évesen történik ugyan ez egy olyan nővel, akiért bármit megtennél, hogy ne omoljon össze a férfikép előtte...
2015. okt. 25. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!