Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szeretnék feküdni egy hivatásossal. Mit mondjak neki?
felhívod, és "szia, milyen tarifákkal dolgozol? mikorra tudsz időpontot adni?"
és lelki kényeztetésre ne is számíts. annyi fog történni, hogy megrakod és kész. max beszélgettek egy felszíneset a semmiről.
"Szerintem ne tedd meg! Biztosan, hogy nem örömmel tekintenél erre vissza. Egyszer mindenkinek eljön az ideje. Meg kell várnod."
60 éves nagypapaként majd eljön tényleg, mikor már leszáradt a himbilimbi :D Nem szabad várni. 22 év az már sok. Csak gondod lesz belőle a későbbiekben.
Egy igazi férfi nem attól igazi férfi, hogy mindenáron lovagias és nemeslelkű. Az igazi férfinek van esze. Elmegy egy normális, jófej lakásos prostihoz egyszer, aki barátnő fílinges. Ledobja magáról a szüzesség terhét, és TANUL BELŐLE. ÉRTEM? Fejlődik, nem keseregve ül a fotelben, hanem tanul belőle.
Mit vártok szegénytől, még egy prostit sem mer remegve felhívni jelenleg, mert fél, hogy mit fog szólni! Erősen szorongó esettel állunk szemben. Nagyon apró lépésekben kell kezdened, szépen haladva. Lehet először csak egy orálszexet kéne kérned. Majd második alkalomra már félelem nélkül mehetsz egy "baráthoz". Ezek után az ismerkedés is könnyebben fog menni, HA használod a tudást amit szereztél.
Plusz mégegy jótanács: "De Rettegek hogy megbántom a lányt a kérdésemmel "
Meg kell tanulnod megbántani a nőket. Meg kell tanulnod leszarni az érzéseiket és a véleményüket. Tudom nehéz, mert isteni lényeknek hiszed őket... de nem szabad. Akkor lesz barátnőd, akkor fog szerelmes lenni beléd egy lány, hogyha keményen megmondod a dolgokat, a véleményedet, azt hogy mit akarsz és mit nem.
Első lépés a prosti :) Jó terep a gyakorlásra.
17# Nézz magadba, és tedd fel a kérdést, miért vagy még szűz 29 évesen.
Azért mert túl sokat gondolkozol. Hiába várod a pillanatot, magától nem fog eljönni. Légyszi ne próbáld rávetíteni az elveidet másra. A világ nem így működik. Túlságosan idealizálod a szüzességet és a nőket... így tényleg 60 évesen is szűz maradsz. Közben szépen elmegy a fiatalságod, és azt veszed észre, hogy megöregedtél. Ezek az évek soha nem jönnek vissza. 20-23 éves szűzként voltam ilyen idealista mint te... mit értem vele? Az hogy otthagyott életem nője emiatt. Ha visszapörgethetném az időt, százszor inkább egy prosti 20 évesen, mint ez a kegyetlen érzelmi hullámvasút.
Egy percig nem kell foglalkozni az elvekkel, és a szexet sem szabad túlidealizálni. Nem több ez, mint jólérezni magad egy lánnyal. Így visszagondolva ütni tudnám magamat a hülye elveim, és az elveszett évek miatt. Már rég megléphettem volna. Sokkal de sokkal többet ér túllenni rajta, utána egy világ nyílik majd meg előtted. Lehet nem tanulsz meg szexelni 1-2 alkalomtól, de legalább egy fokkal kevésbé sugárzod majd az önbizalmatlanságot, ami elől sikítva menekülnek a csajok.
Persze kényelmesebb ülni egy lefingott szófán a mamahotelben 30 évesen, és várni arra, hogy majd eljön a pillanat. Nem. A pillanat soha nem fog eljönni, mert pontosan ezek miatt taszítod el a nőket. Ezért keményen kell tenni, apró lépésekben. El kell járni edzeni a testet, művelni a szellemet, érdekes dolgokat csinálni és tapasztalatot szerezni a nőknél. Bárhogyan, bármiáron. Nem várni a pillanatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!