Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüzesség elvesztése egy hivatásossal jó ötlet?
Figyelt kérdés
Az van, hogy 25 éves vagyok, és ennyi idősen már nagyon ciki lenne a leendő barátnőm (ha végre lesz egyáltalán) előtt bénázni, ezért gondoltam, hogy profikra bíznám a beavatást, így nem lennék később már annyira feszült, lámpalázas stb. Szerintetek van ennek értelme vagy hagyjam a francba?2015. szept. 16. 20:50
1/3 anonim válasza:
Akár mennyi idős vagy 17 vagy 35, szerintem nem kéne ezzel különösebben foglalkoznod. Mindenki szűz egyszer, nem baj az ha elsőre nem egy lepedőakrobata, majd belejön az illető. Egyébként akik régóta nemi életet élnek is szoktak bénázni néha, főleg ha első szexre kerül a sor egy új barátnővel. És olyan is van hogy valaki szűz mégis ügyes az ágyban már elsőre is. Szerintem nem jelent semmit hogy előtte volt e már valaki vagy sem. 24/L
2/3 anonim válasza:
Ne majrézz, hanem keress egy lányt magadnak! Ha a prrofi kiürít, attól az ágyban még nm tudsz semmit. Olvass a dugásról ujjazásról, nyalásról, és legalább elméletben tájékozott leszel. A lánnyal meg légy figyelmes!
Ennyi!
3/3 anonim válasza:
Fiuknak nincs szüzességük csak bénaságuk/mulyaságuk!!!!!! Ha már nagyon akarsz ba-zni és van pénzed rá, menj prostihoz. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!