Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kapcsolatban mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban mennyi idő után illik a barátom tudtára adni, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és kicsit cikinek érzem :\

2015. okt. 23. 21:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mert aztán a pasimnak az a legfontosabb, hogy szűz vagyok-e vagy se...szerencsére az enyémnek ez nem fontos, ezt az iq bajnoknak írtam. Éveket nem szeretnék várni természetesen, de pár hónapot azért igen. Sztem is úgy lenne reális, ha előkerül. Értelmes válaszomat köszi :)
2015. okt. 23. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Fogalmad sincs semmiről különben nem tennél fel olyan kérdéseket amire egy majom is magától tudja a választ.Amúgy már látom miért vagy még szűz.Lehet nem csak ostoba vagy,hanem csúnya is.
2015. okt. 23. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
én az első előtt kamuztam és csak sokadik qrs után árultam el h szűz voltam... nyehehe :) bevált mert a csajok alapból teljesen feleslegesen előítéletekkel vannak a szűz srácokkal, általában teljesen alaptalanul
2015. okt. 24. 00:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
majd amikor szóba kerül, hidd el, el fog jönni annak az ideje, bőven ráérsz akkor közölni vele, egy kapcsolatban semmi sem kötelező, mindennek megvan a maga kis ideje, van ahol előbb, van ahol később
2015. okt. 24. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!