Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyi idő után illik a barátom tudtára adni, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és kicsit cikinek érzem :\2015. okt. 23. 21:46
1/14 anonim válasza:
ne erezd cikinek, megfogjak becsulni mivel ez manapsag becsulendo.
nekem mindig ugy volt tiszta, ha mar az ismerkedesi fazisnal kozoltem mikor olyan temakra ertunk :)
3/14 Linó03 válasza:
Szerintem nem ciki, és szerintem a barátod sem fogja annak tartani. Ha olyan beállítottságú, akkor lehet, hogy még kifejezetten örül is neki, hogy ő vezethet be erre a szép területre. Én nem tudom, mikor kéne mondani, én mindig akkor mondtam, amikor előző kapcsolat szóba jött, de az nem tudom, mennyi idő után volt.
4/14 anonim válasza:
Az olyan infó amit egyből megbeszélnek a normális emberek.Úgy látszik te nem vagy az.
5/14 A kérdező kommentje:
Utolsó te is mekkora iq bajnok vagy :D A postaládára meg az ajtóra ne tegyem ki esetleg? :D
2015. okt. 23. 21:52
6/14 anonim válasza:
Szerintem se cink inkabb legyel magadra buszke meg amugy se maradtal le semmirol! Es mond el neki igy az elejen! Orulni es becsulni fog teged ☺
7/14 anonim válasza:
Arra van eszed,hogy beszólogassál,de a legelső fontos dolgon amit egy párkapcsolatnál meg kell beszélni elakadsz.Ezért nem fogod vinni soha semmire az életben.
8/14 anonim válasza:
Ez nem kérhető számon! Te elmondod ha akarod!
Ő megkérdezi ha tudni szeretné. Te vagy válaszolsz rá, vagy kitérsz. Ezek mind elfogadhatók!
Akkor tartanám elmondandónak, ha Te pl. még 1-2 évet várni szeretnél, a barátod pedig már nagyon áttérne a kézi üzemmódról! De akkor is van lehetőség kielégíteni egymást!
Petting, kézimunka, fürge ujjak!
És egyáltalán nem ciki!
Akinek az lenne, azzal jobb ha nem is találkozol!
10/14 anonim válasza:
Nem az első randin! Ismerkedés, beszélgetés, randizás közben elöbb-utóbb szóba kerül a szex is, akkor ráérsz elmondani. /F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!