Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex előtt elalszik, még a petting közben is. Mással is volt így?
Figyelt kérdés
Tetszek neki,de állandóan elalszik. Nem tudok mit csinálni vele,látom mennyire kimerült állandóan,de ezt sokáig én sem bírom már. Az önbecsülésemnek sem tesz jót,meg úgy maradok,felizgultan....Van energiája kb 10-15percig,ha össze szedi magát.2015. okt. 22. 23:24
11/17 A kérdező kommentje:
Megpróbálok ráfigyelni egészségügyileg. Szellemi munkát végez,nincs is egyszerű dolga. Na m1. Köszönöm a tanácsokat,lehet jobb nem most szexelni vele,hanem majd,ha ő is összeszedte magát.
2015. okt. 23. 00:14
12/17 A kérdező kommentje:
3-4órád? Mit csináltok annyi idő alatt?:D
2015. okt. 23. 00:15
14/17 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de ha állandóan elalszik, akkor nem kellesz neki. Egyszer, egyszer lehet fáradt.. De mindíg... Nekem is volt olyan, hogy este bealudtam egyszer... De reggel én ébresztettem.. 😊
15/17 anonim 

válasza:

Ilyenből csak Al Bundyt ismerem.
16/17 anonim 

válasza:

Ez kész vicc! Ez vagy kamu kérdés vagy a világ 100 legszörnyűbb kapcsolatának egyike....
Még, hogy egy embernek nincsen ideje elvenni a barátnője szüzességét :D Majd januárban? :D MI A GYÍKOM EZ???
Ha igaz a kérdés én nem értem mit akar egy fiatal, szűz lány egy testileg és lelkileg is roncs 30 évestől... úristen...
17/17 anonim 

válasza:

Elalszik miközben szopizod? Vagy miközben nyal?
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!