Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex előtt elalszik, még a petting közben is. Mással is volt így?
"Én vagyok a lány és ő lassan 30. Most hosszú hétvége alatt hagyom pihenni és aludni. Sok stressz érte és tényleg sok munkája van,de egy hónapja már ez megy. A pettingig se jutunk el rendesen. Legközelebb januárban utazhatunk el egy hétre és ott tuti tud pihenni. A hétvégéink sem túl pihentetőek,mert nagyon sok dolgunk van. De én valahogy még ennek ellenére is tudnék időt és energiát szakítani erre. Ez persze nem hibáztatás,teljesen együttérző vagyok,de nekem is rossz."
Hát akkor hagyd pihenni egész télire, ha ennyire szarik rá.
Biztosan elfoglalt... én is az vagyok, mégis vetem ki 1 nap szabit, és nem a csajom miatt...
Ha ez neked jó, akkor marad... ha nem, akkor is... nem lesz sok választásod.
Kívánom, ne így legyen, csak magamból indultam ki.
Menedzser vagyok, így mindig kellek.
Ha van szabim, azt nem a csajommal töltöm... nézzétek el.
Nem kell petting, mehet a 10-15 perc natúr szex.
Előtte csinálj Te valamit magaddal....
Ezt nem hiszem el...
Képtelen elvenni a szüzességedet???
Ez a hét vicce... ennyire nekem mindig lenne 3-4 órám, még hullán is... már, ha szeretnem azt, aki velem van, ilyen szituban. Ez a minimum. Elvinném Párizsba, és vennék ki 2-3 napot. Ez nem megoldhatatlan dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!