Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lefeküdne velem? Részletek lent.
Van egy lány ismerősöm, akivel évek óta ismerjük egymást, és a kapcsolatunk olyan barátság extrákkal féleség... A lényeg hogy nagyon jó a teste, és szeretem. Az utóbbi időben küldött pár egyre többet mutató és egyre sexybb képet magáról és teljesen beindultam rá. Állandóan a sexről beszélgetünk, és már nagyon szeretne lefeküdni valakivel. Őszintén szólva én is. Kicsit félek hogy elriasztanám, ha megkérdezném lefeküdne e velem, vagy a pettingbe benne lenne e. Sokszor amikor találkozom vele az jut az eszembe hogy milyen lenne markolászni a melleit meg lefeküdni vele meg ilyenek... Ha rajtam múlna leteperném :D Szerintetek jó ötlet megkérdezni tőle, hogy lefeküdne e velem?
Bunkók kíméljenek!
18/f
3#-as ezt bővebben is kifelytenéd?
És valószínű nem lenne semmi, ha megkérdezném és nemet mondana, csak ilyen helyzetben nagyon szégyenlős vagyok...
Nem küldözgetne neked ilyen képeket, és nem beszélne arról, hogy ki van éhezve, ha nem akarna tőled semmit.
Szerintem legyél nyugodtan bátor!:D
Mint lány mondom, szerintem ne kérdezd meg, ne legyél olyan egyértelmű. Kerüljetek olyan szituációba, ahol, kezdeményezhetsz. Ne teperd le rögtön, még is add egyértelműen szavak nélkül a tudtára, hogy mit szeretnél.
Én ezt javaslom, de te ismered a lányt, te tudod megítélni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!