Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/vannak kevéssé fárasztó, mégis élvezetes póz/pózok? (részletek lent) 21/F
A barátnőmmel már több, mint fél éve együtt vagyunk. Ez idő alatt bőven volt időm kiismerni szex téren. A misszionárius póz a kedvence, az is inkább akkor, ha durván csinálom. Ezzel csak annyi a probléma, hogy ettől elég hamar el tudok fáradni. 10-20 másodperc megállás után tudom folytatni így simán kihúzom fél- néha akár egy óráig is, de neki nyilván az lenne az ideális, ha folyamatosan csinálnám. Nyilván a fizikumom állhat ennek az útjában...
Felül nem monta, hogy nem szeret lenni, de jobban élvezi, ha én "dolgozom". :)
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan póz, amivel ezt a durvulást ki tudom váltani és tartósan tudom csinálni?
Jogos. :)
Én személy szerint fontolgatom, hogy dolgozni kezdek az állóképességem fejlesztésén...
Amíg ez nem jár eredménnyel, nyilván kénytelenek leszünk kompromisszumokat kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!