Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok az élvezésig tartó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok az élvezésig tartó nyalást ki szereti?

Figyelt kérdés
Írjatok életkort is.

2015. aug. 23. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sokan gondolom
2015. aug. 23. 18:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Ki nem..? 26
2015. aug. 23. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Szeretik, szeretik, de ki bírja azt addig csinálni? ;)

Én még eddig csak egy nővel találkoztam, aki értelmes időben ki is tudott elégülni, mielőtt begörcsölt volna a nyelvem. :D

Pedig azért negyed óránál tovább csináltam mindig :P

2015. aug. 23. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha nekem 3 percen belül nincs orgazmusom, akkor már nem is lesz.

Engem mindig csak az érdekel, amikor ezt az "élvezésig nyalást" olvasom, hogy milyen az, amikor nem tart élvezésig? Orgazmus előtt abbahagyja? Abból nagy baj lenne :D

2015. aug. 23. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja,ha abbahagyná előtte,akkor én is abbahagynám az ő orgazmusa előtt,aztán gondolkodhatna:)

Egyébként ki nem szereti?:)

2015. aug. 23. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem, csak az a baj, h így csak nagyon lassan tudok elmenni 10-18 perc és azt már nem igazán szeretik kivárni a pasik, és inkább átváltanak szexre.
2015. aug. 23. 20:20
 7/11 anonim ***** válasza:
van aki nem ? 19
2015. aug. 23. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Amíg szűz voltam, sikerült a páromnak élvezésig, azóta nem :D
2015. aug. 26. 08:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Nememből adódóan én csak csinálni tudom/szoktam. Az összes páromat kielégítettem, volt akinek elég volt ha (csúnyán fogalmazva) pár percre benyaltam, míg más hölgynél közel fél órán keresztül kényeztettem, mert csak csikló által volt képes élvezni. (szerintem megfelelő ráhangolással, kommunikációval, bizalommal és érzésekkel minden nőt ki lehet elégíteni, még ha utána 2 napig beszélni sem tudsz a nyelv-izomláztól!) :)

34

2015. aug. 26. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem 5 perc ;) 20/L
2015. aug. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!