Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez a nő 10/?
4/10 szinten, ha melle ekkora maradna de ledobna 8-10 kg akkor lehetne olyan hetes is. Ez a lany nem bálna, csak sajna az arcán nagyon meglatszodik az a par plussz ami rajta van. Linkeltel mar hasonlo lányt aki max 3-4 kgval volt nehezebb de a szep arca miatt 7-8as volt.
31 f
10/2-3
Szeretem a kövér nőket, de ez a lány rendkiivül előnytelenül öltözködik. Ezekkel a has-kiemelős ruhákkal úgy néz ki, mintha vmi daganata lenne.
Rendes öltözékben talán jobb lenne, de iigy nehéz dönteni.
Magabiztos 4-es. Erősen igyekeztem tetszetős elemeket felfedezni rajta, de csak a bőrét sikerült, meg a derék-csípő arány is egész csinosnak tűnt, amíg mg nem láttam oldalról. Arca-mosolya nem szép, túl is van sminkelve, nem kelt kellemes összbenyomást. Meghagyom azoknak, akiknek ez a zsánere és ha már képeket kell nézegetni modellekről, maradok a normál/karcsú alkatú nőknél:
alkatra nem rossz, de az arca kicsit fura...sminket am sem szeretem...
23F
10/6.5
az alakja tökéletes, pont ilyen az ideálom. viszont a stílusa nem annyira jön be. jobban kedvelem a kifinomultabb, nőiesebb megjelenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!