Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak. Milyen szexhelyszinekről fantazialtok? Mi valosult meg belőle mar?
munkaheyiről fantáziáltam már.
az előző melohelyemen volt egy csajszi, iszony szép volt arcra.
Testre kissé husis, combjai narancsbőrösek, de simán vállaltam volna. (vékonycsaj páti vagyok amugy)
csak fantáziáltam róla. wc-n párszor rárántottam rá gondolva ennyi.
disco:
egy másik alkalmo, másik csaj, másik év. disco mögött újjaztam, majd dugtunk is egy rövid menetet. Igalmas volt mert járdán folyton jártak keltek.és melette egy bokor mellett voltunk.
Kocsi
rengetegszer fantáziáltam hogy kocsiban szexelunk aktulis bnőmmel, azonban sajnos ez még nem történt meg.
más fantáziám nagyon nincsen, különösen h a mostani bnőm a lakson kívul máhol nem megy bele a játékba..:/
Megvalósult.
Alkalmi szexpartnerrel.
Elhagyott romos épülethez mentünk szexelni.
Kiszállt az autóból, levetkõzött.
Az ülésre dobálta a ruháit. Bomba alak.
Kezembe nyomott egy szatyrot, letérdelt. Megcsókolta a lábamat.
Büntess meg szigoruan!
A szatyorban bolincs, nyakörv pórázzal, lovaglópálca, csipeszek, vobrátor, kötél,
Most egy lépcsőházas menetre beneveznék! Vagy egy vendéglátóhely wc-jére. :)
Eddig volt:
- szállodai lépcsőház
- balatonpart
- erkély (szemben sok ablakkal:) )
- szálloda folyosó (ahova sok ajtó nyílt:) )
- kocsiban párszor
- vállalati majálison, egy eldugottabb helyen a pokrócon
- erdőben
- meg 2-3 hónapja se..be dugtam egy csajt az utcán egy aránylag eldugott helyen, de a metró megállótól 2 percre :)
biztos kihagytam valamit, de inkább az érdekel, hogy mi lesz még :) 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!