Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez a nő 10/?
2015. okt. 19. 21:14
21/49 anonim válasza:
Undorító. Mondom ezt úgy hogy szeretem a telteket.
23/49 anonim válasza:
10-ből kb. 4-5.
Talán esetleg felállna rá a farkam, de csak akkor dugnám meg, ha ő hajtana rám. Én nem sok energiát fektetnék a dologba.
És az a szomorú, hogyha lefogyna, akkor -mivel látszik hogy megvan benne az, hogy vékonyan szebb arca lenne- simán lehetne 6-7 is akár.
24/49 anonim válasza:
Mindenkinek más a véleménye, nekem személy szerint nagyon is tetszik :)
10/8
25/49 A kérdező kommentje:
Oké hogy sokaknak ez nem tetszik, de nem lenne muszáj "gusztustalan" meg "undorító" szóval illetni, mikor nem az. Ezek szerint ti még nem láttatok gusztustalan nőt.
2015. okt. 20. 17:26
26/49 anonim válasza:
nagyon szexi a kiscsaj el tudnám viselni a közelségét
27/49 anonim válasza:
Szép arca van, szép bőre, dús enyhén hullámos haja. Az alakja pedig olyan amilyen. Rengeteg elhízott férfi van, mégis megtalálják a párjukat. Teljesen rendben van ez a lány, az ég egy adta világon semmi gond nincs vele. Igényes, az öltözékén látszik, hogy ad magára. Aki olyanokat ír, hogy bálna meg disznó, azok mind rosszindulatú megjegyzések. Ha valami nem tetszik az embernek azt szépen, szofisztikáltabban is ki lehet fejezni, nem kell úgy, hogy a másik lelkébe tiporjunk, de itt tartunk, ezért van az a mondás, hogy a " Magyar mentalitás"... Amerikában, a gyorséttermeken, hamburgereken, hotdogon élő nők és férfiak sok százaléka szép számmal elhízott... Bizonyos fokú mentális érettség kell ahhoz, hogy valaki túllépjen azon a szinten, hogy " megdugnám-e vagy nem dugnám e meg". Aki így osztályoz, az még nem érett meg komoly kapcsolatra. Ha osztályozni kellene akkor szerintem ( és az osztályozás egy szubjektív vélemény) ez a nő egy közepest kapna.
28/49 anonim válasza:
Ez a nő, valamelyik nap is itt ólálkodott!
Nem kellene szólni a rendőröknek!?
29/49 anonim válasza:
10/0 A feje nem tetszik az alakjával nincs gond.
30/49 anonim válasza:
Már megint ez a lány kerülget!
Tetszem neked hogy itt lóbálod azt a hintát, vagy mit? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!