Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez a nő 10/?
az igénytelenség szerintem nem így értelmezhető. Jó most hogy perpill a gép előtt ezt kijelentette utalhat arra, de ha élő szituációban van az ember, és már eleve kanos, de a helyzet hozza ezt mégjobban akkor tény hogy sok olyat teszünk amit aktus után úgy de úgy megbánunk hogy elsüllyednénk szégyenünkbe.
én már 2x beleestem abba a hibába hogy olyannal feküdtem le, akivel "józanul" nem tettem volna (itt nem a piára gondolok, nem voltam részeg). Bár egyik sem nézett ki rondán, szimplán mindkettőt utálom a mai napig, meg ők is engem.
Kövér, de van akinek az tetszik akin van mit fogni!
Hasonlít az Ördög Nórira, csak kövérebben!
Ezért nekem szimpi, de igazán nem ilyen alkat a zsánerem!
Az is számít milyen vele beszélgetni, élni, szexelni!
Lehet hogy soha nem hagynám el! :-)
10/5
"A kérdező kommentje:
#8: De ez plus size modell. "
Ez oké,de olyan órmótlan egy trampli szar,hogy az hihetetlen.....ennek a világon semmi alakja nincsen!Ez egy csúnya aránytalanul dagadt nő,és még csak nem is bájos,mert számomra semmilyen kisugárzása nincs!Ez nálam kereken nulla...vagy inkább nulla alá!
nem izgatnak a testesebb és molett lányok sem.
egyszerűen nem akarnék tőle szexet. így nem mondok számot, de a maga "súlycsoportjában" (elnézést :D) élenj ár mert igazán nőies, és az arca sem csúnya, ráadás nem aránytalanul oszlik el a túlsúly rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!