Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nézik le azokat a férfiakat akik prostihoz járnak?
61. Te úgy látod hogy itt ennyi a probléma?
Már fb-n is rajta röhög mindenki.
Én csak segíteni akartam... ;-)
61:
Nincs ebben semmi meglepő, ha megnézed, az élet szinte minden területén ez uralkodik. Akinek a társadalom által elfogadottól eltérő a véleménye, azt primitív módon elnyomják, pont, mint az állatok. Körbeállják a társadalom által elfogadott egyedek, és puszta fizikai erővel "jobb belátásra térítik". Egy fórumon persze nem lehet erőszakot alkalmazni, így csak annyit látni, hogy az átlagostól eltérő gondolkodásúakat mentálisan sérültnek nyilvánítják, majd megveregetik egymás vállát, hogy nekik mennyire igazuk van.:)) A "kitaszított" meg alátámaszthatja a világ minden érvével a mondandóját, mintha ott se lenne. Bármennyire próbálják az emberek magukra erőltetni, hogy az intelligencia a fontos, a legtöbbjük még mindig nem több, mint egy gondolkodó majom. Ha érzi a vesztét, de fizikailag az ellenfele fölött van, azt használja, és máris ő "nyert".
Ez nem azt jelenti, hogy mindenben egyetértek "Bateman-es" barátunkkal, sőt, én még próbálok hinni a szerelemben. De teljesen érthető az ő álláspontja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!