Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nézik le azokat a férfiakat akik prostihoz járnak?
Szerintem nem mindenki nézi le, de a nagy többség valójában.
1. Ők a saját helyzetkből indulnak ki, vagyis alkalmi szexért semmilyen erőfeszítést nem kell tenniük, és akár a nap minden órájában kaphatnak belőle. Nem tudják, hogy férfiként ez nem így működik, nekünk nincs ingyen szex!
2. Csak azt tartják férfiasnak, akihez más nők is vonzódnak. Akihez általánosságban nem vonzódnak a nők, az fog fizetni a szexért. Ez egy indikátor, mert feltételezik tudat alatt, hogy okkal vonzódik vagy nem vonzódik a többi nő az adott férfihoz. Madarakon bebizonyították, hogy a tojók vonzóbbnak találják azt a hímet, amelyikre a többi tojó is rá van izgulva. (Ugyanazzal a hímmel kísérleteztek más helyzetekben).
Én nem nézek le senkit, nem is ítélkezem, mert jogtalannak és fölöslegesnek tartom. Ugyanolyan ember, mint én, ráadásul semmi közöm hozzá, ezért nincs túl sok értelme és hidegen is hagy.
Az előző(ke)t viszont nem kicsit csapnám pofon.
1-es
Látom valakinek nem jutott elég punci az élete során...
Én is lenézem őket! F/60
Mert pl. nekem az már azt jelentené, hogy nem vagyok férfi, nem tudok meghódítani egy nőt! Szánalmas az ilyen ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!