Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nézik le azokat a férfiakat akik prostihoz járnak?
Fúha, durva volt végigolvasni ezt az agymenést :D Mindként oldalról...Igazából azt kell mondjam, hogy a fiúknak igaza van kicsit, bármennyire gusztustalan stílusban is írták le a véleményüket (már nem tudom ki kicsoda) A farkas dolog szerintem teljesen igaz, és tökjó tanács a nice-guy srácoknak. Nekem is volt két ilyen pasim akik túl kedvesekké váltak. Tudom magamról, hogy szörnyű vagyok, vagy nem? De amig nem jártunk, addig nemv oltak ilyenek. Az tényleg nagy igazság, hogy én is az izgalmas pasikat keresem, nem a talpnyalókat. Nem bunkók egyáltalán, hanem nem "hódolnak be a rendszernek". Ilyen értelemben ha nem egy adonisz a pasi, de van egyénisége és nem talpnyaló akkor én simán betudok vonzódni... de ha nem egyéniség, átlagos hapi, és még semmi mögöttes érték nincs, akkor esélytelen. Meg sokszor azért küldöm el a srácokat, mert irtóra be vannak sz.rva, és odajönnek valami teljesen idióta "pick-up line-al"... Ha egy nap 20 ilyen idejön, akkor már élből küldöd el őket. Vagy Tinder is ilyen, 80-an írogatják a hülyeséget, 19% maybe , 1% meg érdekes, különleges, nem bókol, nem nyálas. Velük randiznék is szívesen. Én is azt javaslom a srácoknak, találjanak ki egyedi stílust mögöttes értékekkel, amit itt valaki javasolt. Kemény munka, de a nem adoniszok is összejöhetnek érdekes csinos lányokkal :P
Az meg oltári böszmeség, hogy valaki itt írja hogy 30 felett értéktelenek a nők :D igaz nem ezt írta pontosan, hanem hogy maguk számára azok. Egy 45 éves terméketlen, egyedülálló nő lehet tényleg értéktelen magának. A férfiaknak óriási előny, hogy 45 évesen még jól néznek ki és gyereket is tudnak csinálni :D Szóval fáj bevallani de igaza van, még ha egy f..szkalap is, és legszívesebben lepofoznám :D ...de még ezt is meg tudom érteni, mert amilyen hülyeségeket itt írogattak a csajok is..csak fogtam a fejemet. a világ tényleg nem ígyműködik. Csak a kislányok hiszik azt. Szóval lányok, 30 felett már tényleg jobban értékelitek majd az apajellemeket és kevésbé a rosszfiúkat.
Üdv:
Ann
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!