Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Nők, az alacsony férfiakat még arra sem méltatjátok, hogy ránéztek?
Ez mekkora egy baromsag!!! :0
1. Attol meg hogy nem vagyok szerelmes valakibe, attol meg ranezek. Vagy csak arra szabad nezni akibe szerelmes vagyok??
2. Mi ez a hulyesrg hogy "tudjak mennyit ernek"?? Nekem eddig csak nalam alacsonyabb fiuk tetszettek es a sulimban minden meno fiu alacsonyabb nalam. (172 cm vagyok)
3. Ha ennyire hatarozott vagy a temaban akkor miert teszel ki egy "kerdest"? Csak azert hogy engem idegesits? :D
Jah es le lehet pontozni azert amiert nem hagylak elmerulni az onsajnalatban, de attol meg igazam van! :) :P
197 cm magas, jóképűnek mondott, sportos srác vagyok hosszúkás szőke hajjal. Életemben 8 nővel voltam eddig.
Legjobb barátom 165 cm magas, legjobb esetben is átlagos arcú, nagyon-nagyon kigyúrt, átlagos frizurájú srác. Több mint 90 lánnyal volt életében!
Szóval a barátom példája okán nem fogadom el, hogy csak a magasság számít. Ráadásul ő még nem is jóképű. Amiben jó az, hogy nagyon-nagyon izmos és hogy szégyentelenül, gátlások nélkül oda mer menni minden neki tetsző lányhoz. Ráadásul 17 évesen még szűz volt ő is!
22/F mindketten
Hm nem hinnem h szamit a magassag :) ha jo a dumaja mosolyog engem megnyerne :) 173 cm vagyok
Uu utolso. Egyebkent imadnam a magassagod :))
168 cm magas a férjem, akivel 10 éve vagyok együtt. Szóval ennyit erről.
Ha rád se néznek kérdező, akkor az nem azért van, mert alacsony vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!