Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért nézik le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nézik le azokat a férfiakat akik prostihoz járnak?

Figyelt kérdés
és miért mondják azt hogy aki prostihoz megy az nem is férfi, meg hogy juj de gáz

2015. okt. 18. 13:57
 131/184 anonim ***** válasza:
61%

Onnan tudom, hogy igaz és működik a dolog, hogy azok akik ilyen kapcsolatban vannak nők, azok érdekes módon kezesbáránnyá válnak ha találkoznak egy farkassal. Ezt a saját szememmel látom. Velük érdekes módon soha egy rossz lebecsmérlő szót nem engednek meg, csak a bárány hapsijukkal. Engem aztán nem érdekel ki mit gondol, én is voltam sajnos ilyen, akivel meg lehetett tenni ilyesmit, mert rettegtem hogy szakít és nem találok ilyet újra. Valamilyen szinten persze előfordul ez a férfi-női vonalon is, de egyáltalán nem ekvivalens a jelenség. Ugyanis egy átlagnál csinosabb értelmesebb lány körül, kapásból 20 férfi talpnyal állandóan és próbál beférkőzni a kegyei közé. Míg egy átlagnál kicsit jobb palinak ugyan úgy küzdelmes párt találni.

... de ez csak az egyik magyarázat, ahhoz hogy fenntartsuk hosszútávon a vonzalmat, ez kell... és nem kell kiforgatni a dolgokat, ez nem megjátszott erőltetett lazaság. Ez belülről jövő férfi esszencia. Való igaz nem is lehet produkálni csak úgy, hanem rengeteg mögöttes érték kell. Igen, egy átlagosnál kicsit jobb pasinak rengeteg plusz kell, hogy farkassá váljon és legyen önbizalma.

Ha már azt eléri egy korábban önbizalomhiányos srác, hogy úgy megy el a randira, hogy laza, nem kérdőjelezi meg magát állandóan, hogy mi a francért áll le vele a lány, és nem gondolkozik állandóan mit mond, hanem csak adja önmagát, aztán vagy bejön vagy nem... de akkor meg keres tovább, nincs vesztenivaló. Dög lányokból van elég sok szerencsére :)

2015. nov. 1. 23:51
 132/184 anonim ***** válasza:
64%

Ezért kellene minden nap lefekvés előtt elgondolkozni a sírdogálás helyett, hogy MA mit tettél a férfi esszenciád növelése érdekében. Csak peshedtél a monitor előtt sorozatokat nézve és játékokkal játszva, chipset zabáltál az nulla. Ha már nem adatott meg valakinek hogy farkasként szülessen, csak átlagos külsővel rendelkezik, akkor soha életben nem lesz sikeres a nőknél.

Edzeni kell, sportolni ez rengeteget számít... én sem gondoltam volna, mennyire rendbeteszi az elmét is a napi mozgás + neurotranszmitter fröccs.

Szerintem az olvasás is hasznos, és tanulni sem késő új dolgokat. Neten cicás videók helyett rengeteget lehet művelődni. Aztán ott a szenvedély. Ráadásul ha még valami hasznos is...főleg ha a munkád egyben. Persze nem attól lesz egy átlagos férfinak nagyobb önbizalma, ha imádja a munkáját... de attól már lehet, hogyha van egy frankó állása, és tudja magáról hogy van célja az életben, egy irány ahová tart. Ugyan ez a stílusról is. Nem divatmagazinokat kell bújni, de nem árt tisztában lenni hogyan is öltözködnek, viselkednek a gyárilag farkas születésűek. Persze egy jóvágású pali egy koszos szemeteszsákban is jól néz ki, és imádják a csajok... Ezeket valahogy össze kell gyúrni egy egyedi saját ízlésünknek megfelelő expresszióként. Átlagosoknak ebben is többet kell prezentálni. Ebben is az a lényeg szerintem, hogy főképp magunknak edzzünk, válogassunk ruhát, műveljük a szellemünket, ne a csajoknak. Ha egy fokkal jobban érezzük magunkat akkor eleve nagyobb is az önbizalom.

Ez persze óriási munka, eszeveszett sok energiát igényel. Persze a jóképű alfasrác járhat szakadt farmerban, munka nélkül csak gitározgat, meg szív egész nap a haverekkel', a mamahotel pincéjében, akkor is olyan női vannak és olyan szinten farkas jellem, hogy te csak nézel.

... de őneki megadatott születésétől fogva ez, neked pedig legókockáról legókockára kell felépítened vért pisálva. Ez ilyen meló. A végén viszont sokkal jobb vérfarkassá válhatsz :D

2015. nov. 2. 00:07
 133/184 anonim ***** válasza:

Nézd te azt hiszed h a nőket ez a jelenség nem érinti nagyot tévedsz..amúgy nem csak szép nők vannak a világon..tipikus amikor az ellenkező nem csak a vonzóakat látja és baból szűri le a konzekvenciákat..

Nézd aranyos ahogy erről a dologról beszélsz, de nekem nőként egy kicsit mulatságos is..aranyos..hidd ezt ha akarod..ha neked működik és boldogságot hoz akkor nincs baj..

Amúgy én nem akarok kezesbárány lenni és a páromat sem szeretném annak tudni..az akarok lenni aki vagyok és azt szeretném ha a párom is az lenne..jól kell választani és nem kell behódolni ennyit kell észben tartani..nem kell ezt túlmisztifikálni..

2015. nov. 2. 00:34
 134/184 anonim ***** válasza:
64%

"amúgy nem csak szép nők vannak a világon..tipikus amikor az ellenkező nem csak a vonzóakat látja és baból szűri le a konzekvenciákat.. "

Mindenkinek más a szép jelentése. Nekem olyan inkább aranyos, intelligens, szerényebb lányok jönnek be, akikben rejtetten ott a dög. Csak ilyet nehéz találni. eddigi barátnőim nagyrészt eléggé jó nők voltak külsőre, máris tele egóval, amiből jött a dráma queenség... de nem is a külső a lényeg, hanem egyben az egész. Csakhogy ez összefügg - egyikből a másikba transzformálódik.

Ilyen értelemben válogatósak vagyunk, mi férfiak. Vihetném le a mércét, ezt is kipróbáltam, de nem volt jó. Ha nem vonz a lány, akkor szar az egész. Peshedt befőtt... akkor inkább egyedül vagyok hónapokig és nem fecsérlem az időmet olyanra aki nem érdekel. Ugyan ilyen válogatósak a jobb nők is, sőt ha már egy picit jobbak egy szintnél akkor már 300%-al több a jelentkező. Ez evolúció. Ösztönök... Jó genetika, változatos immunrendszer stb...

Vagy attól lesz valaki boldog, mert szerető kapcsolatban van állandóan? Szerintem nem. Magányos farkasként nagyon remekül elvoltam. Sőt legjobban akkor haladtam a dolgaimmal, maximálisan arra koncentrálva. Úgy vagyok már vele 30-hoz közeledvén, hogy az időm nagyon drága... és nem fecsérlem csak átlagos nőkre. Inkább megpróbálok elérni egy új férfiszintre, ahol könnyedén lazán vehetem a dolgokat :D

Ez egy PC játék minden férfi számára, ahol tapasztalati pontok kell gyűjtögetni, tárgyakat és vagyont, munkát szerezni, fejleszteni a tulajdonságokat és akkor harcba lehet szállni a többi hímmel :P Real life Skyrim. (De jó is volt, mikor még volt időm játszani :'( )

2015. nov. 2. 02:37
 135/184 anonim ***** válasza:
64%
(Most mondd nyugodtan, hogy egy 28 éves nagyra nőtt gyerek vagyok. :D Van benne némi igazság...ezt elismerem. Bár szerintem minden 30 körüli férfiban van egy nosztalgikus gyermeki felfogás, csak jól leplezzük. Éppen ezért nem kell teljesen komolyan venni ezeket az írásokat, inkább szimbolikusan kell érteni - főleg így leírva. Élőben egy sör mellett ugyan ez a téma lehet teljesen más lecsengéssel jött volna ki és teljesen egyetértenénk.)
2015. nov. 2. 02:44
 136/184 anonim ***** válasza:
64%

"Úgy vagyok már vele 30-hoz közeledvén, hogy az időm nagyon drága... és nem fecsérlem csak átlagos nőkre."

Ezt visszaolvasva undorítóan nagyképűnek hangzik, szóval inkább úgy mondanám, hogy számomra különlegesnek kell lennie a vonzalomnak, mert már kinőttem a "csak poénból járjunk" kapcsolatokból. Egy gyönyörű nő is lehet számomra "basic"... és egy külsőre átlagos lányért is megtudok bolondulni, ha megfog az összhatás. Ennyit a női külsőségekről...

2015. nov. 2. 02:50
 137/184 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy vagyok már vele 30-hoz közeledvén, hogy az időm nagyon drága... és nem fecsérlem csak átlagos nőkre."

Na szevasz...

Ezen én is fennakadtam,most megint a 116os válaszolócska vagyok..:D

Hogy lehetsz ennyire nagyképű kis ne írjam le mi?!

Remélem,de nagyon melegen,hogy egy pénzéhes,divatmániás cicababa fog kijutni neked az élettől,de csak azért is,hogy jól megszenvedj vele és elcsépelje minden energiádat és pénzedet.

Tudod miért? Mert nagyravágyó vagy. Neked nem elég a jó.Neked a kitűnő kell!

De az ilyenek esnek kissé pofára,nem gondolod?

Nem fogod fecsérelni átlagos lányra az idődet?

Már ne is haragudj,de ha most vagy 30 éves,vagy még csak 28,mindegy,mit gondolsz,ha még két,három évig nem találsz valakit,akkor a későbbiekben bomlani fognak utánad a dögös nők? :D

Ha most nincs ilyen barátnőd,szerintem esélytelen,hogy ezután is legyen,nekem sem kéne már egy harmincas pasi..szóval ennyit a te idődről.

Csak azért voltam ilyen szemét és kegyetlen,mert nagyon felidegesített a felfogásod.

Igen,oké,hogy valakinek vannak vágyai és elképzelései,hogy milyen párt szeretne maga mellé,de fölb_sz,hogy úgy kezeled a nőket,mint valami árút.

Lehet,hogy találnál egy tökéletes nőt,aki gyönyörű,népszerű,sokan imádják..és mi van akkor,ha Te nem fogsz neki kelleni?

Ott jön az,hogy pofára estél. :)

2015. nov. 2. 14:12
 138/184 anonim ***** válasza:
9%

Látom sikerült kiakasztani, azért remélem olvastad az utolsó válaszomat is amiben megmagyaráztam. Ez pedig ugyan úgy rád is vonatkozik. Nem hinném, hogy te szívesen járnál olyan valakivel akinél egyszerűen nem alakult ki a vonzalom részedről. Ugyan már, ti nők ugyan ilyenek vagytok. Bár ismerek egy-két 30-hoz közeledő lányt, aki csak azért van már a pasival, mert fél hogy nem talál jobbat, de már rég nem szereti - vagy sohasem szerette. A kapcsolatuk is olyan mint egy kihűlt hullának a keze kb.

Valójában ha ismernél, akkor tudnád, hogy korántsem ilyen magas a mércém. Kimondottan gyűlölöm a népszerű cicababákat. Sokkal többre tartom az intelligens, aranyos lányokat, akik azért beindítják a fantáziámat. Ennyi.

Amúgy meg a 30 feletti elméleted kicsit máshogy működik a férfiaknál. Erre van a fenyő-teória. 30 felett a férfiak egyre nemesebb ezüstfenyők lesznek inkább, megérnek. Eljutnak egzisztenciálisan és életvitelben is az életük csúcspontjára. 30-40 között szinte teljesen ugyan úgy nézünk ki, az öregedés apró jelei még markánsabb Tony Stark jellemet kölcsönöz. Ez 100% tudom, mert eléggé sok 35-40 körüli férfi ismerősöm van, akik a 25-26 éves korosztályból szemezgetnek barátnőt. 6-8 év még bőven belefér, nem mondanád meg a korkülönbséget. Egy 35 éves férfi, ugyan úgy néz ki mint 25 évesen, csak sokkal világlátottabb, tapasztaltabb és érettebb minden téren.

Ennyi...

Csak halkan jegyzem meg, fordítva mit is jelent ez. 35-40 éves nőnek már rég anya szerepben kellene tetszelegnie, és rátör az iszonyatos pánik a ketyegő biológiai óra miatt. Egy 35 éves férfi meg simán csajozhat a fiatal haverjaival, és a legjobb csajozós időket éli meg. Család/gyerek még eszébe se kell jusson. Fáj ezt hallani, de a fenyő egyre délcegebb lesz, a virág pedig hervadozik...

2015. nov. 2. 15:17
 139/184 anonim ***** válasza:
18%
Szóval kedves férfitársaim. 30 éves korotokkal csak egy újabb ajtó nyílik ki... de a 30-asok klubbjába már úgy kell belépni, egy akkora egészséges farkas önbizalommal, lefektetett értékekkel, tapasztalattal és világlátottsággal, hogy ne kelljen szégyenkezni a láncok miatt. Ha sikerül, akkor bármelyik 25 körüli nőt megkaphatjátok. Csak győzzetek válogatni :P
2015. nov. 2. 15:21
 140/184 anonim ***** válasza:
18%

"Már ne is haragudj,de ha most vagy 30 éves,vagy még csak 28,mindegy,mit gondolsz,ha még két,három évig nem találsz valakit"

Ja és még erre... eszemben nincs megállapodni 35-40 éves koromig. Ez egy tipikus női gondolkozás. Nem életem szerelmét, vagy feleséget keresek, ebből a dajkameséből már kinőttem. Szeretném élvezni a független életet, azokat a dolgokat, amikért megdolgoztam brutális keményen a 20-as éveimben sok-sok szórakozást és éveket feláldozva. Ha neki is állok egy kapcsolatnak, soha nem tervezek előre. Simán benne van, hogy ráunok 1-2 hónapon belül, mint már párszor megesett. Soha nem gondolkozok azon, hogy na megtaláltam életem nőjét :D Ez tinik jellemzője. Egy 30 éves férfinak kutya kötelessége, hogy kiélvezze az általa teremtett értékeket és ehhez társ kell. Ha csak pár hónapig, akkor úgy, jön majd másik. Aztán lehet valamelyik jó wife-material, akkor miért ne? Minél több nőt meg kell ismerni, nem ám leragadni egynél...

2015. nov. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!