Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzzák a férfiakat jobban ezek a tipusú nők?
A környezetembem rengeteg beképzelt, nagyszájú, másokat lenéző nő van, akik még a tetejébe nem is szépek, de viszont jó a testük. Szinte kivétel nélkül mindegyikük párkapcsolatban él.
Ezzel szemben az olyan tipusú lányok, mint én is, aki megértő, nem nézi le a másikat, és nem pofázik vissza mindenre, mosolyog, az egydül van... A testem nem tökéletes, az tény, nem vagyok egy modell alkat, de arcban szerintem lepipálom a párkapcsolatban élő ismerőseimet.
A kérdésem mégis az, hogy miért kellenek ezek a tipusú nők jobban a férfiaknak? Tényleg csak a szex számít, érzelemre pedig nincs is szükségetek? Kérlek, valaki írjon már egy nénykézláb indokot, hogy ezt megértsem!!!
Egyfelől súlyos önbizalom problémáid vannak .... és/vagy rossz társaság vesz körül.
Másfelől pedig igen...ennyire fontos a szex... ha kapcsolatot akarsz akkor több mint valószínű hogy a szexen keresztül vezet az út (sajnos/nemsajnos) már a kialakulásához is.... de hogy tartós legyen pedig 100% hogy szex kell ahhoz meg olyan valaki kell akire beindulsz.
Ez a keserűség sugárzik ki belöled talán ez ami visszatartja a pasikat tőled!
Amugy! Épkézláb és nem négykézláb az ötlet! Mert hs most irnék egy négykézláb ötletet, lehet megsértödnél! :D
Ha belegondolsz ez mostanság nagy divat mind két nem részéről. A legyek is a rajonganak a tehénlepényért, na most ugyan ez van kb itt is. A többségnek a ..ar kell :P
Akinek nem inge remélem nem fogja magára venni =)
#3 köszönöm a javítást, legalább feldobtad a reggelem hangulatát.
Egyébként nem látszódik rajtam semmiféle keserűség, és önbizalom problémáim sincsenek. A szex terén is elég nyitott vagyok, csak nem vagyok az a tipus, aki, ha elmegy szórakozni, akkor egy srácot rángat fel a lakására...
Szerintem ez nem egyszerűen fekete-fehér típusú kérdés.
Egyrészt, a pasik általában a jó alakot többre becsülik, mint a szép arcot (a nők ezzel jellemzően szerintem pont fordítva vannak). Másrészt, nem hiszem, hogy csak az olyan nők lennének vonzóak, inkább olyan környezetben mozogsz, ahol nem tudsz ismerkedni.
De a legfontosabbat nem szeretném elfelejteni. Baromi szerencsés vagy! A szép arc ugyanis adottság, azon senki nem tud változtatni, ha nem elég vonzó az arca. A test azonban formálható, tehát neked amin nem tudsz változtatni az jó, amin pedig igen, azzal van csak probléma. Miért nem vágsz bele akkor abba, hogy kicsit megváltoztasd a tested, és máris vonzóbb leszel, mint az általad jelenleg irigyelt lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!