Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat vonzzák vagy inkább taszítják az erős, harcias, küzdőszellemű nők?
Például ha a nő küzdősportol?
Mernének közeledni egy ilyen nőhöz, vagy inkább tartanának tőle és a nőiesebb nőkkel próbálkoznának?
Azért nem épp erre gondoltam a felső sor olvasásakor,mint te az alsónál kiegészítve.
Én valami nagy makacsságra gondoltam, aki szeret veszekedni, meg ilyenek.
Nekem a küzdősport nem férfias dolog, se a paintball, se a hadseregben levés.
A férfias-nőiesség sok vitát szült már itt is, szerintem a jellemben mutatkozik meg, nem a hobbikban vagy munkában.
EGy alaposabb beszélgetésnél derül ki ki a fiús lány és ki a fura csaj, aki csak simán nem tud beilleszkedni.
De szerintem az, hogy valaki mondjuk karatézik, az nem teszi kevésbé nőiessé.
Se a gyártósori munka, se a motorozás.
De mondjuk nem csak a nőies nő tud vonzó lenni...
Igaz számomra a legszebb nő, akit valaha láttam, akinek a testét és arcát soha nem felejtem el(és akinél esélytelen lennék) nem a tökéletes teste miatt annyira elragadó, hanem a belőle ösztönösen jövő nőiesség.
Nem dáma, mert amúgy látszott, hogy nem félne mondjuk nekiállni főzni...
De annyira erős vonzereje van, hogy szerintem bárkit megkaphat, ha csábítani akar.
Szóval ilyen extrém esetekben nagyon jó dolog, de alapból nem szempont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!