Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? Milyenek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Milyenek az esélyeim? (25-30as pasik) 18L

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg,hogy engem csak a 25-30 as korosztály vonz szexuálisan és intellektuálisan is. És ha megnézzük ez egy laza átlag 10 év korkülönbség. Elég necces. Mennyi esély van rá,hogy egy ilyen korú férfi belemenne kapcsolatba velem? Szexuálisan nyilván vonzónk találnak,de komolyabbra is lehet esélyem?
2015. okt. 17. 20:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Utolso ha szeretnel vmit akk irj te;)
2015. okt. 17. 21:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Marha érett lehet a gondolkozásod,ha ennyi idősen csomó pasid volt már. Vicc :D
2015. okt. 17. 22:31
 13/22 anonim ***** válasza:
Az érett gondolkodás a kulcs. Ha tényleg komolyabb vagy a korosztályod átlagnál akkor minden kimondott szóval nőnek az esélyeid!
2015. okt. 17. 22:41
 14/22 anonim ***** válasza:

És mit értesz "komolyabb" alatt?

Mert ha az megvan, akkor elég egyszerű kitalálni: felméred mit szeretne a srác aki szimpatikus, ha te is hasonlóban gondolkodsz, akkor lehet valami a dologból.

Példa: itt vagyok én, a megjelölt korosztályba még éppen beleférek. Én már úgy "mérem fel" a másikat, hogy családot szeretnék vele alapítani. Ez alapvetően meghatározza, hogy mit keresek a másikban - akinél ezek a dolgok még 5...7 évig szóba sem jönnek, azzal inkább nem tervezek. Márpedig egy 18 éves leányzó még mást szokott elképzelni magának a következő évekre. :)

Persze ez is rettentően egyénfüggő, ezt mindegyik válaszhoz hozzá kell gondolni.

2015. okt. 17. 22:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Jó esélyed van. Sok korombeli férfi szereti a korodbeli, esetleg huszonéves lányokat. És viszont fordítva.

Az, hogy éretteb vagy a korosztályodnál, kifejezetten előny. Az én kis imádottam is 24 éves, és ami megfogott benne, többek között pont ez, hogy sokkal érettebb gondolkodású, felelőségteljesebb, mint a korosztálya. Talán még nálam is érettebb talán.

És ez nagyon vonzó.

33F

2015. okt. 17. 23:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Vagy inkább csak sokkal feszesebb a segge mint a korodbeli 33 éves kiélt nőké.
2015. okt. 17. 23:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Pont ilyen lányt keresek, hol laksz?
2015. okt. 17. 23:43
 18/22 A kérdező kommentje:
Irj privatot:)
2015. okt. 18. 00:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen. 35/F
2015. okt. 18. 07:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Annyira unom már ezt az egészet.
2015. okt. 18. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!