Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Milyenek az esélyeim? (25-30as pasik) 18L
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg,hogy engem csak a 25-30 as korosztály vonz szexuálisan és intellektuálisan is. És ha megnézzük ez egy laza átlag 10 év korkülönbség. Elég necces. Mennyi esély van rá,hogy egy ilyen korú férfi belemenne kapcsolatba velem? Szexuálisan nyilván vonzónk találnak,de komolyabbra is lehet esélyem?2015. okt. 17. 20:46
1/22 anonim válasza:
Fiatalabbal is volt már komoly kapcsolatom ^^ 25/F
2/22 anonim válasza:
két barátnőm is volt, akik közül egyik 8, a másik 10 évvel volt fiatalabb nálam.
neked az érettebb pasik jönnek be, az érettebb pasiknak meg a fiatalabb lányok. ennyi :)
5/22 anonim válasza:
Ha gondolkodásban nem vagy gyerekes akkor nincs probléma :) 25/F
6/22 A kérdező kommentje:
Volt már dolgom idősebb pasikkal és a többség mindig megjegyezte h milyen érett a gondoljodásom ill a viselkedésem a korosztályomhoz képest:) ugyh ez biztató
2015. okt. 17. 20:55
7/22 anonim válasza:
Ha tényleg érett a gondolkodásod, akkor adnék egy esélyt a dolognak..
8/22 anonim válasza:
jók az esélyeid! akár komoly kapcsolatra is. 28F
9/22 anonim válasza:
Én csak 24 vagyok, lassan 25 de nem zavarna. 18 évesen azért annyira már nem vagy kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!