Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy a barátnőm kb. havi egyszer szop le és ha ezt számon kérem akkor azt mondja hogy nem minden a szexuális dolgokra szól, de azért ő elvárja hogy heti 2-3szor kinyaljam úgyhogy közben heti ugyanennyiszer szexelünk?
Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 13:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem önző és nem szívesen csinálja neked, ez evidens. Másrészt bármit számon kérni szexuálisan... az is gáz. Ezek szerint te sem szívesen csinálnod neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gáz, de már elegem van belőle, hogy én feleannyit nem kapok mint amit adok neki.. És egyébként nagyon szívesen csinálom neki, csak rossz érzés hogy sosem talál viszonzásra.
2015. okt. 16. 13:38
3/5 anonim válasza:
ember, egy kapcsolat nem arról szól hogy felsorakoztatjuk meg számszerűsítjük az élményeket. kössetek komprumisszumot, vagy hagyjátok el egymást...
komolyan, úgy írod mintha valami alkalmazottat kérnél számon...
4/5 PearlDiver válasza:
Ha kulturáltan, szépen elmondod neki az igényeidet, úgy, ahogy te is szeretnéd hogy ő megkérjen valamire, akkor meg fogjátok tudni beszélni. A kommunikációban nagy lehetőségek rejlenek ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!