Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kover lanyokrol velemeny?
Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek egy olyan lanyrol, aki 168cm/95 kg. Sajnos pajzsmirigy alulmukodese van, ezert hizott meg. Rendszeresen mozog es egeszsegesen taplalkozik. Vallig ero szokes barna hullamos haju, szep arcu lany. Meg nem volt baratja. Nagyon kedves, kicsit csendesebb terneszetu.2015. okt. 16. 22:54
21/23 anonim válasza:
Szia :) Én ugyanyennyi kiló vagyok ugyanilyen magassághoz, de nekem nincs hormonális problémám, egyszerűen imádok enni. Hát ez van. Mellette sportolok és jól érzem magam a bőrömben annak ellenére, hogy csendesebb fajta vagyok.
Két barátom volt eddig, a másodikkal most is tart a kapcsolat már hosszú ideje és mindkettő szerette a hasamat is meg a mellemet is annak ellenére, hogy lóg és muszáj elhinnem hogy nem csak úgy mondták, mert mindig felállt nekik, ha szexre került a sor.
Szóval egyáltalán ne aggódj, csak érezd jól magad, hidd el, lesz olyan bőven, akinek tetszeni fogsz és megbecsül :)
22/23 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Megkerdezhetem, h hany eves vagy? :)
2015. okt. 28. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!