Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kover lanyokrol velemeny?
Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek egy olyan lanyrol, aki 168cm/95 kg. Sajnos pajzsmirigy alulmukodese van, ezert hizott meg. Rendszeresen mozog es egeszsegesen taplalkozik. Vallig ero szokes barna hullamos haju, szep arcu lany. Meg nem volt baratja. Nagyon kedves, kicsit csendesebb terneszetu.2015. okt. 16. 22:54
1/23 anonim válasza:
2/23 anonim válasza:
Jól megdugnám,azután eldobnám :D
3/23 anonim válasza:
Szívesen megismerném, aztán majd kiderül a folytatás.
4/23 anonim válasza:
Sajnos ennyire nem tudok elvonatkoztatni a külsőtől,de egy testesebb srác biztosan szívesen randizna egy ilyen aranyos duci lánnyal.
5/23 anonim válasza:
nekem tetszene,nagyon is, szívesen megismerném!
6/23 anonim válasza:
Lehet rám csúnyán nézni, de én nem dőlök be az ilyen "pajzsmirigyes elhízás" szövegnek. Önhibámon kívül szedtem föl (jó sokat), szintén betegségből, mégis sikerült leadnom. Egyébként nem tartom egy olyan tulajdonságnak (a kövérséget), amit kényszeresen ellensúlyozni kéne pozitív dolgokkal (szépség, kedvesség, stb.). Vagy tenni kell ellene, vagy egyszerűbb akkor már fölvállalni és elfogadni, a mellékduma nélkül.
L
7/23 anonim válasza:
Oké, fiúként mondom, az oké hogy ez egy fórum, így ilyeneket írtok, de élőbe is ekkora fa**fejek vagytok emberek? Tenni kell a nagyfiút persze... önbizalom dopping meg menő persze, de néha elkéne gondolkodni hogy senki sem tökéletes, közel sem.
8/23 anonim válasza:
Sajnos átérzem a helyzeted. Szintén pajzsmirigy alul működésem van és fel is szedtem pár kg-t, de el is hagytam magam. Most változtattam dolgokon és sikerült is fogynom. Egyre jobban érzem magam.
Fel a fejjel! Ha jól érzed magad igy, akkor igy is megtalálod a megfelelő partnert magadnak. A kisugárzás nagyon sokat számit.:)
10/23 anonim válasza:
Nem vonzó számomra szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!