Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vélemény 'fiús' lányokról?

Mifu12 kérdése:

Vélemény 'fiús' lányokról?

Figyelt kérdés

Első sorban fiúk véleményét szeretném kikérni.

Nem külsőségekről beszélek.Nekem is lakk van a körmömön, szeretek csinos lenni és ápolt is vagyok :D

Sokkal inkább a belsőségek: Szeretek rajzolni gitározni, gyakran gondolkodásba ejt a nők néha logikátlannak tűnő gondolkodása.. tudom én is az vagyok.><

Nem állnak távolt tőlem a PC játékok (wowoztam pár évig). Szeretek mozogni, most deszkázni szeretnék tanulni (ha bárkinek vannak ezzel kapcsolatos tanácsai, mint pl. deszka vásárlásnál szempontok , nyugodtan írjon, danke (: ) Bírom a shounen animét (egészséges mértékben:D) és a horror filmeket/sorozatokat.

Sok barátom van, fiúk-lányok, de fiúkkal nőttem fel, meg hát bátyámmal. Imádom őket.:D.. Van, hogy megkapom, hogy jó csaj vagyok, meg hogy komolyan el lehet velem beszélgetni. Mégsem volt még igazán komoly kapcsolatom.. (nem, nem vagyok leszbikus :D)

Nektek volt már hasonló barátnőtök? Összejönnétek hasonló beállítottságú csajjal?

Köszönöm az értelmes válaszokat.:)

2014. dec. 7. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennyi sajnos 0 ahhoz, hogy megítéljem/jük azt, hogy "összejönnénk - e veled", mert nagyon kevés az információ, interneten pedig egyáltalán nem jön le az alap személyiséged, az igazi éned, a tulajdonságaid. Kicsit többet kell ahhoz beszélgetnünk, - főleg élőben - , hogy meg is tudjuk, mire is kéne azt mondani, hogy " igen, ez a kislány valóban nagyon komoly / komoly a korához képest. "

Nekem olyannak tűnsz, mint a húgom, semmi extra fiús dolgot nem látok benned. :)

26F

2014. dec. 7. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Én összejönnék ilyen lánnyal, az animékkel, a wowwal meg azzal, hogy nem egy beképzelt csaj vagy, ezekkel megvettél kilóra.:D
2014. dec. 7. 22:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat, jófejek vagytok(:

1. válaszoló, természetesen igazad van. Több információ jön át valakiről személyesen.(: Viszont most csak így általánosan gondoltam.

A húgod akkor csak jó ember lehet.^^ :D

2014. dec. 8. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!