Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Vélemény a "fiús" lányokról?
Kivancsi vgyok mit gondoltok a fius lanyokrol.
En bevallom oszinten van egy batyam aki miatt kicsit fius lettem. Imadok fifazni, xboxozni, focizni, kezilabdazni, 3 eve van motor jogsim 1 eve kocsi es imadok motorozni meg autot vezetni, nekem ezek mindennapos programok. A szexrol is nyiltan tudok beszelni. Az oltozkodesemben ez nem latszik, mert elegansan es sportosan oltozkodom, egy buliban meg siman felveszek magassarkut.
Ezt most csak leirtam magamrol, hogy az ilyen tipusu lanyokrol mi a velemenyetek? Jarnatok egy ilyennel? Vagy inkabb a nagyon lanyos lanyok jonnek be?
18L
Én a határesetet kedvelem.
Nem bírom a nagyon lányos "cicababákat" és kifejezetten tetszik, ha egy lánynak van egy vagányabb oldala is. Például tök jó, ha el tudunk menni együtt egy fiúsabb filmre a moziba, ami mindkettőnket egyformán érdekel, vagy mondjuk egy jó kis rockkoncertre.
De azért ne legyen fiúsabb, mint én, mert akkor egy idő után töketlennek fogom magam érezni mellette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!