Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kover lanyokrol velemeny?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kover lanyokrol velemeny?

Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek egy olyan lanyrol, aki 168cm/95 kg. Sajnos pajzsmirigy alulmukodese van, ezert hizott meg. Rendszeresen mozog es egeszsegesen taplalkozik. Vallig ero szokes barna hullamos haju, szep arcu lany. Meg nem volt baratja. Nagyon kedves, kicsit csendesebb terneszetu.

2015. okt. 16. 22:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%
Aha itt mindenki pajzsmirigyes. Minek ugyanazt megkérdezni százszor? Most azt várod, hogy nyaljuk a s..gged, higy csak a belső számít?
2015. okt. 17. 00:05
 12/23 anonim ***** válasza:
18%
Kövérek
2015. okt. 17. 00:49
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
IMÁDOM A DUCI, HUSI LÁNYOKAT!!!!!
2015. okt. 17. 01:36
 14/23 anonim ***** válasza:
79%

Bejönnek a teltebb lányok, a ducik/kövérek nem!

De nem ez a lényeg, hanem az hogy a túl magas testzsírszázalék (direkt nem írok túlsúlyt) egy bizony ponton túl jelentős életminőség romlást okoz. Meg korai halált...

oLyan meg nincs, hogy valaki betegség miatt nem tud fogyni, a kalóriamegvonás minden esetben fogyást okoz, minden betegséghez meg lehet találni a megfelelő kezelést, és a megfelelő diétát.

Illetve igen, van egy betegség, ami megakadályozza a fogyást, az akaratgyengeség. Aki nem tud fogyni az nem jól csinálja vagy nem elég szigorúan!

2015. okt. 17. 06:24
 15/23 anonim ***** válasza:
vannak akiknek bejönnek, vannak akiknek nem.
2015. okt. 17. 11:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Van elég kövér lány kedvelő fiú, én kihagynám.
2015. okt. 17. 12:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Tetszene.
2015. okt. 19. 06:53
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

Persze, hogy le lettem pontozva... Én is voltam kövér. VOLTAM. És büszke vagyok rá, hogy már nem vagyok az. 6 évembe telt, de lefogytam! Pedig eközben 3 évig olyan gyógyszereket kellett szednem, amik elősegítették a hízást. Pajzsmirigy betegség meg örökletes a családunkban egyébként. Mégsem kifogásokat kerestem, hogy én nekem ez meg ez van, szóval maradhatok egészségtelen. NEM kellettek a kövér nőket imádók bókjai!

Most már egészséges vagyok. És ugyanúgy "szép, kedves, aranyos", stb... Az emberi értékek nem a testképtől függnek. Nincs szükségem rá, hogy elfogadjanak/elítéljenek, mert a test az csak egy test. Ami úgy néz ki, ahogy a természet megteremtette, ha teszünk róla, akkor pedig a lehető legegészségesebb formájában - azaz mindig gyönyörű, csak nézőpont kérdése, hogy kinek mit jelent ez. Ő szolgál engem és én cserébe vigyázok rá - de nem ez mondja meg, hogy milyen ember vagyok és mennyire szerethető.

2015. okt. 19. 11:33
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha:

1) Arcra szimpatikus (mert külsőre nekem ez fontos)

2) Elfogadja, szereti a testét ahogy van, ergo nem szégyellős és gátlásos emiatt

Akkor nálam ugyan annyi esélye van egy duci lánynak is, mint egy átlagos vagy vékony lánynak.

Inkább a személyiséget nézem. Csak arcra tetsszen külsőre!

2015. okt. 22. 00:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Vonzana vele a szex.
2015. okt. 26. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!