Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok már meg a pasitokat az intim mérete miatt?
Figyelt kérdés
Mekkora volt annak akit megcsaltatok és mekkora annak akivel megcsaltátok?2015. okt. 14. 15:26
12/18 anonim válasza:
Nekem eddig 1 nő mondta konkrétan a szemembe, hogy ez kicsi, a többieknek meg én olvastam le a képükről a véleményt. Kis farokkal 12cm rövid/3,5cm vékony egy selejt vagyok, csak néhány nőben azért még van annyi IQ, hogy ezt nem mondja ki, és nem csal meg, hanem inkább kidob. A méret igenis számít, kicsi ne legyen.
14/18 anonim válasza:
Kíváncsi lennék azokra a nőkre akiknek a 15 centi kevés.
15/18 anonim válasza:
Nekem sem nagy, bár engem nem is lehetne megbántani azzal, ha azt mondanák, hogy kicsi. :))
16/18 anonim válasza:
Nem a farok meret szamit :) 16L
17/18 anonim válasza:
Nekem már ment szét azért kapcsolatom, mert túl nagy volt neki a méretem és nem passzoltunk össze...
18/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló, mi az a méret?
2015. okt. 15. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!