Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csaltátok már meg a pasitokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltátok már meg a pasitokat az intim mérete miatt?

Figyelt kérdés
Mekkora volt annak akit megcsaltatok és mekkora annak akivel megcsaltátok?

2015. okt. 14. 15:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
En meg soha, de nem jo koztunk a szex... neha megfordul a fejembe h jo lenne massal, de ugy vagyok vele nem eri meg, mert szeretem.... es majd jobb lesz talan ...
2015. okt. 14. 15:29
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
nem
2015. okt. 14. 15:31
 3/18 anonim ***** válasza:
38%
Igen, csere lett belőle.
2015. okt. 14. 16:02
 4/18 Sunshinedoll ***** válasza:
85%
Nem, de dobtam már pasit mert rossz volt vele a szex.
2015. okt. 14. 16:10
 5/18 anonim ***** válasza:
29%

Egyik társkeresőn az intim méretet meg lehet adni az ideálnál is, meg a saját adatlapon is.

Nekem az egyik nő csak azért írt, hogy megmondja, szánalom ami a lábam között van, turi megcsalna és még a szemembe is mondaná utána. :(

Mondjuk élőben is volt már egy-két nő, aki megkérdezte, hogy ez még nőni fog, vagy csak ennyi? :(

Szóval engem tuti megcsalna minden nő...

15 cm amúgy, ahogy mértem, és 4 cm vastag.

2015. okt. 14. 16:26
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó, jó vicc, nem tudom milyen kib*szott világban élnek ahol a 15 cm kicsi nekik!

Melyik ez az oldal???

2015. okt. 14. 16:33
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

Soha es nem is fogom mert nincs okom panaszra, meg a parom nem csak a fa$za miatt szeretem. Nem tudom mekkora mert nem allok merevedeskor mellette vonalzoval.

18/L

2015. okt. 14. 16:43
 8/18 anonim ***** válasza:
#5 szerintem a segglyukától mérte és még rá is hazudott.
2015. okt. 14. 16:49
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
A mérete miatt nem, de a mérete miatti siránkozás miatt már hagytam ott pasit, mert egyszerűen elment a kedvem a szextől és félév után kezdett tarthatatlan lenni, hogy két havonta egyszer történik emiatt valami... (a szokásos szövege az volt, hogy olyan kicsi, hogy tuti elhagyom egy néger hapsiért. Mellékesen nekem pont tökéletes volt a mérete, nem volt nagy, de kicsi sem volt!)
2015. okt. 14. 17:01
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem, es nem is csalnam meg a pasimat ez miatt.
2015. okt. 14. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!