Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Történt már olyan veletek hogy nyilvános helyen voltatok a pasitokal és valaki vagy valakik belétek kötöttek, és a pasitokat a szemetek láttára verték meg?
Te egy gyökér vagy!
Ha többen támadnak rám, bocs, ha már 10 embert nem verek szarrá... Szerintem egy férfi önbecsülésén sem esik csorba, aki ki mer állni megvédeni a nőjét, függetlenül attól, hogy nyert vagy sem!
Idiot...
22/F
miért lenne szánalmas?
szerencsére még nem történt ilyen, és remélem, soha nem is fog, de ha történne is, sose nézném le...
Nem volt ilyen szerencsére, de nyilván nem tartanék senkit "szánalmasnak" azért, mert vannak nála erősebb fizikumú emberek, akikkel szemben alulmarad egy ilyen helyzetben, ráadásul úgy, hogy a másik viselkedett /a többiek viselkedtek primitív módon, és ők kezdték a fizikai agressziót.
Mit tennék? Ha nem tudnám megakadályozni, hogy a verbális agresszió után fizikai erőszakba torkolljon a dolog, és reálisan felmérve a helyzetet úgy látnám, hogy sem én nem tudnék segíteni, sem mástól nem remélhetnék gyors segítséget, és fennállna annak a veszélye, hogy a barátom komolyabban megsérül, akkor arcon fújnám a támadó(ka)t a táskámból előkapott kapszaicin spray-vel.
(Amiből nyilván mi is elkerülhetetlenül kapnánk egy dózist közelharc esetén, de ez valószínűleg még mindig a kisebbik rossz lenne.)
én kifejezetten vágyom rá, hogy ilyesmi történjen velem végre és ráfoghassam, hogy nem én kezdtem csak megvédtem magam és a bnőmet :D
olyan rég verekedtem egy jót, hiányzik. még akkor is ha kikapnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!